Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csináljak egyedül a 1.5...

Mit csináljak egyedül a 1.5 éves fiammal egész nap? Más nem érezte még úgy, hogy magányos gyesen?

Figyelt kérdés

Igazság szerint 2 gyerekem van egy kis iskolás és a pici akivel itthon vagyok. A párom legtöbbször dolgozik,késő este jár haza.

Barátaim nincsenek,nem tudok mit kezdeni,a játszón kivűl hová menni.

Mindig ugyan az a lista minden nap. Takaritás,mosás,ebéd. Na és azután ujra takaritás.

Kicsit úgy érzem bele fáradtam a magányba. Persze itt a kicsim,akit nagyon szeretek de igy akkor sem jo.

1.5 évig még itthon lesz a pici,azt most nem irom le miért,de nem adhatom bölcsibe.

2016. dec. 1. 18:12
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
Mit csinálj?! Örülj neki!
2016. dec. 2. 17:10
 12/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a biztató válaszokat,pozitiv hatással van rám!

Azt hittem a nagyon szeretem a picit kifejezésem elég lesz arra, hogy ne hidje senki azt hogy feladnám az anyaságomat. Igaz fiatal vagyok még nem töltöttem be a 30-at,de igy is nehéz barátkozni.

Igen voltak barátaim,de úgy tünik nekik nem mindig tetszik az,hogy totyog utánam a kis fiam.

Remélem hamar túl leszek ezen is,ahogy túl voltam már sok mindenen,a 7 éves anyaságom alatt.

2016. dec. 2. 21:10
 13/23 anonim ***** válasza:
51%

"Még én panaszkodom az unalom miatt....

Az ilyen gyenge jellemü emberek mint te,mindig ráébresztettek arra,hogy szerencsés ember vagyok.

Engem a tartalom érdekel,Téged a külalak...

Sok boldogságot te szerencsétlen :)"

Kedves kérdező, most is csak azt tudom mondani, amit már privátban leírtam. Azért leírom ide is, hátha letiltottad az üzeneteket. Felnőtt nő, anya létedre igazán megtanulhatnál írni. A funkcionális analfabetizmus nem divat, a helyesírás nem a külsőségekről szól, ez nem olyan mint amikor valakit a külsője alapján ítélsz meg. A helyesírás az alapműveltség jele. Hogyan várod el valakitől, hogy komolyan vegyen ha a "kisfiam" szót nem tudod helyesen leírni? Ne haragudj, de egy harmadikos gyerek is le tud írni ilyen alapvető szavakat. Nem kell megsértődni, ha arra nem veszed a fáradtságot, hogy legalább utána átnézd amit írtál. Ez esetben pedig számíts erre. A vizet pedig egy kiegyensúlyozott ember nem kapja fel ezen. Szóval lehet, hogy mégsem vagy olyan szerencsés hozzám képest, mint amilyennek gondolod magad.

2016. dec. 2. 22:24
 14/23 anonim ***** válasza:
Hogy jön ide a helyesírás? Úgy kell barátokat választani, hogy elötte tollbamondást kell írniuk?
2016. dec. 3. 10:49
 15/23 anonim ***** válasza:
Az kevés mert mi van ha puskázik? Legalább 3 fős képzett tanári felügyelet kell, egy elnök aki ezt kontrollálja és egy ellenőrző bizottság és végül egy közjegyző aki az eredményt hitelesíti.
2016. dec. 3. 10:53
 16/23 anonim ***** válasza:

Hogy jön ide a barátkozás?

Amikor azt írtam, hogy hogyan várja el hogy komolyan vegyék, a munkahelyre és a hivatalos ügyek intézésére gondoltam, nem a személyes kapcsolatokra. Bár aki egy percet nem dolgozott életében, nem kellett önéletrajzot írnia mert a férje tartja el és tesz a segge alá mindent, annak valóban nincs szüksége helyesírásra, igazatok van :)

2016. dec. 3. 13:09
 17/23 anonim ***** válasza:
Hogy jön ehhez a kérdéshez az, hogy mit gondolnak róla munkahelyen, hivatalos helyen?
2016. dec. 3. 13:46
 18/23 anonim ***** válasza:

önéletrajz letölthető ma már a netről.

azt beadja ezer helyre automatán aztán jónapot.

de rövidesen a gyerekkel se kell vesződni, csak megrendelik s hozza a postás. eddig is a gyerekek felét a postás hozta...

2016. dec. 3. 14:09
 19/23 anonim ***** válasza:
Csak éppen a saját adataival ki kell töltenie. Az meg elég nehéz úgy ha a saját nevét nem bírja leírni.
2016. dec. 3. 22:57
 20/23 anonim ***** válasza:
olyan életrajzot kell letölteni amin az ő nevéhez hasonló név van példaként.
2016. dec. 3. 23:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!