Mit csináljak egyedül a 1.5 éves fiammal egész nap? Más nem érezte még úgy, hogy magányos gyesen?
Igazság szerint 2 gyerekem van egy kis iskolás és a pici akivel itthon vagyok. A párom legtöbbször dolgozik,késő este jár haza.
Barátaim nincsenek,nem tudok mit kezdeni,a játszón kivűl hová menni.
Mindig ugyan az a lista minden nap. Takaritás,mosás,ebéd. Na és azután ujra takaritás.
Kicsit úgy érzem bele fáradtam a magányba. Persze itt a kicsim,akit nagyon szeretek de igy akkor sem jo.
1.5 évig még itthon lesz a pici,azt most nem irom le miért,de nem adhatom bölcsibe.
Köszönöm a biztató válaszokat,pozitiv hatással van rám!
Azt hittem a nagyon szeretem a picit kifejezésem elég lesz arra, hogy ne hidje senki azt hogy feladnám az anyaságomat. Igaz fiatal vagyok még nem töltöttem be a 30-at,de igy is nehéz barátkozni.
Igen voltak barátaim,de úgy tünik nekik nem mindig tetszik az,hogy totyog utánam a kis fiam.
Remélem hamar túl leszek ezen is,ahogy túl voltam már sok mindenen,a 7 éves anyaságom alatt.
"Még én panaszkodom az unalom miatt....
Az ilyen gyenge jellemü emberek mint te,mindig ráébresztettek arra,hogy szerencsés ember vagyok.
Engem a tartalom érdekel,Téged a külalak...
Sok boldogságot te szerencsétlen :)"
Kedves kérdező, most is csak azt tudom mondani, amit már privátban leírtam. Azért leírom ide is, hátha letiltottad az üzeneteket. Felnőtt nő, anya létedre igazán megtanulhatnál írni. A funkcionális analfabetizmus nem divat, a helyesírás nem a külsőségekről szól, ez nem olyan mint amikor valakit a külsője alapján ítélsz meg. A helyesírás az alapműveltség jele. Hogyan várod el valakitől, hogy komolyan vegyen ha a "kisfiam" szót nem tudod helyesen leírni? Ne haragudj, de egy harmadikos gyerek is le tud írni ilyen alapvető szavakat. Nem kell megsértődni, ha arra nem veszed a fáradtságot, hogy legalább utána átnézd amit írtál. Ez esetben pedig számíts erre. A vizet pedig egy kiegyensúlyozott ember nem kapja fel ezen. Szóval lehet, hogy mégsem vagy olyan szerencsés hozzám képest, mint amilyennek gondolod magad.
Hogy jön ide a barátkozás?
Amikor azt írtam, hogy hogyan várja el hogy komolyan vegyék, a munkahelyre és a hivatalos ügyek intézésére gondoltam, nem a személyes kapcsolatokra. Bár aki egy percet nem dolgozott életében, nem kellett önéletrajzot írnia mert a férje tartja el és tesz a segge alá mindent, annak valóban nincs szüksége helyesírásra, igazatok van :)
önéletrajz letölthető ma már a netről.
azt beadja ezer helyre automatán aztán jónapot.
de rövidesen a gyerekkel se kell vesződni, csak megrendelik s hozza a postás. eddig is a gyerekek felét a postás hozta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!