24 hónapos fiú státusz adatai? 10220 gr.87 cm.14 fog 8600 gr 68 cm 1 évesen.6 hósan 6680 gr 68 cm.
Figyelt kérdés
3 szavas monadtokat alkot. Szeret labdázni motorozni futni énekelni. Szereti a fiús dolgokat. 5x étkezik. Doki nem talál nála semmi kórosat. De én vékonykának látom a kortársaihoz képest.#2 éves #fiú státusz
2016. dec. 1. 12:37
1/9 anonim válasza:
Menj el a férjeddel moziba/vacsorázni/kekszelni, és felejtsd el ezt a hülyeséget hogy kinek hány kg hány centi hány hónapos a gyereke és a tiéd miért nem olyan mint másoké. Mint ahogy a felnőttek között is vannak helyből testesebbek és vékonyabbak, így ez a gyerekekre is igaz.
2/9 anonim válasza:
Fiam 11,5 kg volt 99 cm. Nyilván nem egy kövér gyerek de nem is kórosan sovány.
3/9 anonim válasza:
Az én kislányom október 16-án volt 2 éves, a státuszon 10.85 kg és 89cm magasságot mértek. A doki és a két védőnénink szerint is nem látszik soványnak és nem is az! Bár az is igaz husinak se igen mondaná senki mert ahhoz meg vékonyka :-). A nagyfiam annó szintén kb ugyan ilyen paramétereket produkált :-D tehát nálatok is biztos valamelyikőtök( estleg nagyszülő ) testalkatát örökölte.
4/9 anonim válasza:
A fiad már nem baba: kezdd el években, és kilogrammokban számolni az adatait...
Amúgy minden gyerek más. Fiam 3,5 évesen 19 kg, 108 cm, pont akkora, mint az 5 éves unokatesója. Na bumm. Mindkettő egészséges gyerek.
Nem robotok, hogy egyformák legyenek. Amíg a doki nem mondja, hogy valami nem ok, addig ne aggódj!
5/9 anonim válasza:
Mit számít hogy másnak mekkora?
Nálunk a 20honaposom 11.2kilo 85 cm. 3720 grammal született.
Ne hasonlitgasd és ne aggódj ha amúgy fejlődik és vidám kiegyensúlyozott gyerek.
6/9 anonim válasza:
Szia.Nälunk is ekkoriban volt 11,5 kg ès 84 cm...Mindenki azt mondja,h vèkony,de szerintem formàs.Több családtagunk is vékony,így nem is vàrok túlsúlyos kisgyermeket.Nyugi,amíg minden rendben,az orvos azt mondja,h nincs ok az aggodalomra addig dogadd el őt olyannak amilyen!Ha megyünk az utcán is rengeteg különböző súlyú embert látunk.A súlya nem mérvadó,az egészsége az! 😊
7/9 anonim válasza:
24hònapos?? .... 2èves majd negy evesen meg mindig 48hònaposnak mondod?
Lazits kicsit...:)
8/9 anonim válasza:
hu az én gyermekem 5 cm-vel most magasabb(92), és alacsonyabb a testsúlya(10170) 2 évesen..senki nem szólt, hogy sovány lenne..
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:-) csak idegesítő, hogy mindig a "nagy könyvhöz" mérnek mndenkit. További szép napot mindenkinek:-)
2016. dec. 2. 07:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!