Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha egy-masfel ev koruli...

Ha egy-masfel ev koruli gyereketek meglatja pl hogy kiflit vesztek a boltban es ker akkor odaadjatok neki?

Figyelt kérdés
Ugy hogy nincs evesido meg meg nincs is kifizetve (ez utobbi mondjuk mindgy, mert utolag kifizeted).
2016. nov. 18. 13:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/81 anonim ***** válasza:
76%

Most lehet le leszek pontozva, de ez az igazság, és nálunk ez így zajlik:

- nem veszek kiflit a boltban. A legtöbb péktermék nálunk teljes kiőrlésű, magvas, és otthon készül. Ha mégis veszem, akkor olyan pékségben, ahol mindenféle felesleges kémiai szerek nélkül készül

- ha a gyerekem olyasmit kér a boltban, ami még nincs kifizetve, nem kapja meg, mert nem erre szeretném tanítani

- ritkán vittem az 1 éves gyerekemet boltba, mert szerintem nem oda való, és nekem kellemetlen lett volna ha ott sír.

2016. nov. 18. 19:42
 62/81 anonim ***** válasza:
76%

Tehát az ügyvédek és jogászok szerint normális a boltban etetni a gyereket a nem kifizetett élelmiszerrel. Gratulálok nekik. Ezek szerint az egyetemi végzettség nem egyenlő a józan paraszti ész megletevel és kizarja a normális erkölcsi értékeket - legalábbis nálatok.

Amúgy épeszű ember nem indul éhes gyerekkel a boltba és akár mekkora is a gyerek, neveli. Ha szoptatott baba volt, akkor amint elnyekkentette magát, már kaptad is elő a melledet a felvagottas pultnál, miközben a parizsit kerted? ???

2016. nov. 18. 19:53
 63/81 anonim ***** válasza:
3%

#62:

Azért mert jogász vagyok éhezzen a gyerekem?

És miért ne lenne törvényszerű ha kifizetem?

Kérlek,ne beszélj arról amihez nem értesz

2016. nov. 18. 19:56
 64/81 anonim ***** válasza:
86%

"Azért mert jogász vagyok éhezzen a gyerekem?"

Senki nem mondta, hogy éhezzen a gyereked, hanem hogy olyasmivel etesd, amit kifizettél. Az áruház szabályzata szerint ha bent elfogyasztasz valamit, az lopásnak minősül, mivel nem hagyatkozhatnak arra, hogy puszta jóindulatból jelzed majd a kasszásnak, hogy a kis Bélus elnassolt egy kiflit.

Emelett szerintem minden jóérzésű édesanya úgy indul el otthonról, hogy van nála valami rágcsálnivaló a gyermek számára, ha a csemete megéhezne, hogy ne sebtiben a boltból kelljen kiflit lopni :)

2016. nov. 18. 20:27
 65/81 anonim ***** válasza:
88%
Éhezik a gyereked? Mert nem kap a boltban egy kiflit? Ne röhögtess már. Egy újszülött is kibir pár órát éves nélkül, egy akkora meg, amelyik már kiflit ehet szinten nem hal éhen pár óra alatt. Ha mielőtt elindulsz vele megeteted, nem lesz ehes. Max megkíván valamit - amire az épeszű, normális gondolkodású ember figyelemelterelessel reagál.
2016. nov. 18. 20:33
 66/81 anonim ***** válasza:
7%

Úgy látszik félre értettetek valamit!

1)a gyerekem eszik indulás előtt

2)nem egy egész kiflit eszik meg csak egy felet

És a táskámban nincs hely nasinak

2016. nov. 18. 20:41
 67/81 anonim ***** válasza:
90%

Tegnapi sztori. Spar, anyuka nèzegeti a teákat, kisfiú neki háttal a csokik közt matat, majd felbont egyet ès beleharap. Anyuka észreveszi, a csoki negyede elfogyott, visszacsomagolja és beteszi a többi közé a polcra. Többen is láttuk, ahogy a biztonsági is. Odavitte a csokit a pénztárhoz és elmondta mi történt. A pénztárnál anyukának állt feljebb, szerinte ő nem tehet róla, hogy a gyerek beleevett a csokiba. Ki tudta volna fizetni, de nem akarta. Végül hozzávágta a pénzt a pénztároshoz és elviharzott.

Semmi gond azzal, ha a gyerek megkíván valamit. Mi, felnőttek is szoktunk ilyet. Nyilván, ha nem akarok neki adni, akkor nem hagyom, hogy meglássa. Viszont mindennek megvan a helye és az ideje.

2016. nov. 18. 20:47
 68/81 anonim ***** válasza:
24%

A gyerekem mindig kocsiban ül és úgy állítom hogy ne érjen el semmit

És ha egy kiflibe beleharap azt megveszem!

2016. nov. 18. 20:50
 69/81 anonim ***** válasza:
91%

Jogász az egész családom! Ettől függetlenül, nem, nem adom oda az egy évesemnek a kiflit, csak,ha kifizettem. Nem azért, mert apa-papa-mama ügyész, bíró, ügyvéd,hanem mert úgy gondolom, hogy az az enyém, amiért fizettem.

Illetve azért is, mert ad 1: ha hosszabb bevásárlásra készülök, akkor előtte megetetem, tehát TUDOM, hogy nem éhes, ad 2: pont ezért tudom, hogy nem az éhség gyötri, hanem valami nyűg, hiszti stb.

Nem kell túl kreatívnak lenni,hogy egy nem éhes gyerek figyelmét el tudjam terelni. Ilyenkor engedem neki,hogy megfogja az árukat, ő "nyissa" ki a hűtőt stb. De ha nagyon belelovalja magát, akkor is elmondom neki többször, hogy megkapja,amint kifizettük.

2016. nov. 18. 20:52
 70/81 anonim ***** válasza:
3%

Ismétlem!

A gyerek eszik vásárlás előtt,de van hogy 2-3 órát töltünk a boltban

Vásárolni megyünk így én arra koncentrálok nem a gyerek figyelmét terelem el

Vagy odaadom neki a tabletem vagy a plüssét bevisszük a boltba

2016. nov. 18. 20:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!