Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha egy-masfel ev koruli...

Ha egy-masfel ev koruli gyereketek meglatja pl hogy kiflit vesztek a boltban es ker akkor odaadjatok neki?

Figyelt kérdés
Ugy hogy nincs evesido meg meg nincs is kifizetve (ez utobbi mondjuk mindgy, mert utolag kifizeted).
2016. nov. 18. 13:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/81 anonim ***** válasza:
28%
#24: igen, kap belőle.
2016. nov. 18. 15:20
 42/81 anonim ***** válasza:
8%

41.

Te meg ne itt kötöszködj!

2016. nov. 18. 15:27
 43/81 anonim ***** válasza:
11%

42. vagyok

Előző kommentem a 40. ment

2016. nov. 18. 15:29
 44/81 anonim ***** válasza:
92%

igen, adok neki ételt ha kér, annyira azért nem szoros a napirendünk, hogy egy kiflicsücsköt ne kivánhassan meg a gyerekem :)

de csak fizetés után, a nagy se kapott soha semmit a boltban, szerintem illetlenség. oké, hogy még nem érti, de hát pont ez a nevelés :)

2016. nov. 18. 15:30
 45/81 anonim ***** válasza:
88%
Ha evés idő van és mindjárt otthon vagyunk, nem kaphatja meg. Ha két étkezés között van akkor igen, megkaphatja. Attól, hogy nincs evés idő még lehet éhes egy gyerek. Az is lehet, hogy nem éhes, csak enne pár falatot, igen, adok neki. Mi felnőttek sem csak akkor eszünk ha kopog a szemünk az éhségtől.
2016. nov. 18. 15:38
 46/81 anonim ***** válasza:
9%
Persze, hogy adok neki, nincs háború szerencsére, hogy a kiflivéggel rászoktassam a nasira. Mondjuk én magam sem eszek kiflit, egészségtelen, fehérlisztes kaja, szóval tényleg nem értem milyen család az, ahol a kifli valami ajándékszámba megy.
2016. nov. 18. 15:52
 47/81 anonim ***** válasza:
36%

Mikor akkora volt oda szoktam adni. Úgy szép csendben végigülte a vásárlàst. Pogácsát, kiflit szokott kapni.

Most 2,5 éves, ő maga viszi a pénztárhoz, és mondja, hogy előbb kifizetjük.

2016. nov. 18. 16:02
 48/81 anonim ***** válasza:
71%

A boltban nem kap semmi kaját (hatalmas tirpákság az ilyen), kifizetés előtt nem eszünk meg semmit, túl fogja élni, amíg a kasszához érünk.

Kassza után esetleg, bár a koszos kéz miatt nem szívesen.

2016. nov. 18. 16:06
 49/81 anonim ***** válasza:
63%

"Mi köze hozzá, hol eszik a gyerekem?"

Mekkora suttyó vagy... Ő takarítja a boltot, baromira van köze hozzá, hogy lehet utánad seperni, mert a gyereked nem bírt 3 percet várni.

De semmi gond, odamegyek hozzád, és a nappalid közepére szarok. Remélem nem akarsz szabályozni, hogy hova szarhatok ?! Mert semmi közöd neked se hozzá!

2016. nov. 18. 16:11
 50/81 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem számít, hogy kisbolt, nagybolt, hiper. Mondjuk a tescoban se szól be senki azért ha mondjuk iszok az üdítőből, vízből és visszateszem a kosárba, majd kifizetem, abból sincs gond ha letörök egy kiflivéget, szóval szerintem itt egyes válaszadók nagyon tulparázzák ezt a kérdést és nem ettől fog lopni a gyerekük, mert ez nem lopás. Én egyébként adnék a gyereknek, mert nem vagyok egy napirendmániás, rugalmatlan nő, aki hasonlóan rugalmatlan gyereket akarna nevelni, szokja meg a gyerek, hogy utazás közben is tudunk enni, én is szoktam, nincs abban semmi ciki.
2016. nov. 18. 16:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!