Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha egy-masfel ev koruli...

Ha egy-masfel ev koruli gyereketek meglatja pl hogy kiflit vesztek a boltban es ker akkor odaadjatok neki?

Figyelt kérdés
Ugy hogy nincs evesido meg meg nincs is kifizetve (ez utobbi mondjuk mindgy, mert utolag kifizeted).
2016. nov. 18. 13:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/81 anonim ***** válasza:
73%
Akik szerint normális az, hogy nincs kifizetett még a cucc és a gyerek eszi : ti mit dolgoztok?
2016. nov. 18. 14:58
 32/81 anonim ***** válasza:
76%

"Ugy hogy nincs evesido meg meg nincs is kifizetve (ez utobbi mondjuk mindgy, mert utolag kifizeted)"

Az, hogy nincs evésidő az mindegy. Én sem mindig pontban 12-kor éhezem meg.

Az, hogy nincs kifizetve az nem mindegy. Lopásra nem nevelem a gyerekemet.

Mindent összefoglalva, természetesen megkapja. Kifizetjük és eheti.

2016. nov. 18. 15:00
 33/81 anonim ***** válasza:
25%

31-es! Én ügyvéd vagyok :)

Jöhet a lepontozás és sárdobálás.

2016. nov. 18. 15:03
 34/81 anonim ***** válasza:
16%

A lopásról papolóknak leírnám egyébként a lopás tényállását, ami a következő:

"Aki idegen dolgot mástól azért vesz el, hogy azt jogtalanul eltulajdonítsa, lopást követ el."

Kis gondolkodás árán feltűnhet, hogy a boltban megeszik a gyerek egy kiflicsücsköt, amit aztán a szülő szépen kifizet esete nem meríti ki a lopás tényállását.

2016. nov. 18. 15:08
 35/81 anonim ***** válasza:
14%

31-es:

22-es válaszoló vagyok és ügyvéd

2016. nov. 18. 15:09
 36/81 anonim ***** válasza:
58%

34.

vagy nem fizet ki. Mert van olyan is. És képzeld, egyiknek sincs az arcára írva.

2016. nov. 18. 15:10
 37/81 anonim ***** válasza:
9%
Az lopás. Viszont ti lopással vádoljátok azokat is, akik kifizetik. Erre szerettem volna rávilágítani, hogy amíg úgy el nem megy valaki a kasszától, hogy nem fizetett, addig köze sincsen a dolognak a lopáshoz. Na, mindegy, ez már tényleg mellékszál és nem is érti meg sajnos mindenki, úgyhogy nem jogászkodnék tovább. Elnézést, Kérdező a kitérőért.
2016. nov. 18. 15:13
 38/81 anonim ***** válasza:
11%

#37-es:

Teljes mértékben igazad van!

2016. nov. 18. 15:17
 39/81 anonim ***** válasza:
62%
24-es kérdésre válaszolva: ha meglátja a kezemben és kér belőle, adok neki(nem a boltban). Főleg, ha én is eszek belőle.Miért ne adhatnék neki két étkezés között egy-két falatot?
2016. nov. 18. 15:17
 40/81 anonim ***** válasza:
71%

Ne is "jogászkodj" ott, ahol nincs mit.

A megvásárolandó árut eleve a bevásárlókosárba, -kocsiba kell helyezezned, nem a kabátzsebedbe vagy a gyerek gyomrába,amennyiben a vásárlás a célod.

Ráutaló magatartás, mint fogalom, jogászka megvan?

2016. nov. 18. 15:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!