Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha egy-masfel ev koruli...

Ha egy-masfel ev koruli gyereketek meglatja pl hogy kiflit vesztek a boltban es ker akkor odaadjatok neki?

Figyelt kérdés
Ugy hogy nincs evesido meg meg nincs is kifizetve (ez utobbi mondjuk mindgy, mert utolag kifizeted).
2016. nov. 18. 13:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/81 A kérdező kommentje:
Legyszi probaljatok meg a pontositott kerdesre valaszolni, nem a fizeteses izen lenne a hangsuly hanem hogy ker valamit megkapja-e?
2016. nov. 18. 14:14
 12/81 anonim ***** válasza:
92%
Nem adok neki belőle, csak ha már fizettem. Bármi legyen is az. Nagyon korán megtanulták, hogy addig amíg a néninek-bácsinak nem fizetünk, nem a miénk, eddig mindig kibírták.
2016. nov. 18. 14:14
 13/81 anonim ***** válasza:
49%
Ha már közel volt a következő étkezés ideje, akkor nem adtam neki, kihúztuk hazáig, ha még messzebb volt akkor kapott. Sőt, én mint a nevelés csődje, még fizetés előtt is adtam neki. Ma már 4,5 éves, most már nyilván tökéletesen felfogja amit mondok neki (egy 1,5 éves nem) és megérti, hogy majd akkor ehet meg valamit, amikor már kifizettük. Soha nincs ebből hiszti.
2016. nov. 18. 14:18
 14/81 anonim ***** válasza:
33%
Egyébként nagyon nem mindegy, hogy 1 vagy másfél éves. Ez a fél év rengeteget számít ilyen szempontból. Sőt nem csak ez, hanem egyénenként eltér az is, hogy milyen fejlettségi szinten van a kicsi, mennyire érti meg, hogy nem kap semmit, majd később, van otthon stb. Nagyon picit nem tudsz "nevelni", mert nem ért az egészből mást, csak hogy "becsapták", csalódik de ettől nem lesz áldott jo gyerek. Ez egy sokkal összetettebb kérdés. Nem az fogja meghatározni a gyerek későbbi viselkedését, hogy tizennéhány hónaposan odaadod-e neki a kiflit..
2016. nov. 18. 14:24
 15/81 A kérdező kommentje:
Igen amugy ebben a temaban en is igy gondolom: az en gyerekem pl 16 honapos, eleg kicsi meg szerintem ahhoz hogy megertse hogy mi is tortenik amire varnia kellene. Nyilvan nem tartom en sem a legjobb es tanitando dolognak de azt gondolnam hogy par honap mulva visszaterunk erre a reszre.
2016. nov. 18. 14:24
 16/81 anonim ***** válasza:
22%
Igen,persze hogy odaadom neki
2016. nov. 18. 14:25
 17/81 anonim ***** válasza:
72%

Nem. Le fogtok pontozni de úgy vagyok vele, hogy csakazértse adok fizetés után se ha hisztizett. Pufit meglátta a kosárban és nekiállt hisztizni. Egyébként ebéd után szokott kapni max egy maréknyit és azt se mindennap. Szóval hisztizett de nem kapott.

Olyan már volt, hogy adtam neki kiflicsücsköt miután kimentünk a boltból és esetleg fogzás miatt kivolt egy kicsit de hiszti után biztos nem.

2016. nov. 18. 14:26
 18/81 anonim ***** válasza:
67%
*egyébként fizetés előtt kér de fizetés előtt nem adok neki és ezzel kezdi a hisztit így fizetés után se kap.
2016. nov. 18. 14:30
 19/81 anonim ***** válasza:
51%
Ennyi idősen ez nem a klasszikus értelemben vett hiszti! Ilyen kicsi még nem azert műsorozik, amiért egy óvodás korú gyerek, mikor földhöz veri magát! Egy ennyi idős gyerek másképp még nem igazan tud kommunikálni, és nem érti a helyzetet, amitől sírva fakad. Nem szeretem, mikor egy ilyen kicsire ráaggatják a hisztis jelzőt.
2016. nov. 18. 14:31
 20/81 anonim ***** válasza:
78%
Nem, nem kapja meg és leginkább azért nem, mert nincs kifizetve. Érdekes, hogy téged ez az oldala nem erdekel
2016. nov. 18. 14:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!