Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2,5 éves kisfiam nem hajlandó...

2,5 éves kisfiam nem hajlandó főt ételt enni, és vékonyka is, mit tehetek? Hogy vehetném rá? Ötketek?

Figyelt kérdés
2016. nov. 12. 19:47
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Mivel a pirítós, kifli stb lemegy gondolom rendben a nyelőcső és a rágás is.
2016. nov. 12. 22:25
 12/21 A kérdező kommentje:
Ha az itthonit töröm sem kell, ha nem én vagyok vele és apa nem foglalkotik a 3óránkénti étkezzésel akkor fordul elő hogy eszik egy két falatott a főt kajából, de mivel ilyen kis vékony és makacs én nem merem kiéheztetni,ha olyanja van fél napig sem enne...
2016. nov. 12. 22:27
 13/21 anonim ***** válasza:
Attól hogy fèl napig nem ezik, pláne hülyesègeket, attól nem lesz baja, arra figyelj hogy igyon eleget.
2016. nov. 12. 22:32
 14/21 A kérdező kommentje:
Kis kacsa ;) ivással nincs gond!
2016. nov. 12. 22:34
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Mindig is rossz evő volt, vagy csak mostanában lett az? Az én kisebbik lánykám kezdett 2 éves kora körül nem enni, és itt a gyakorin olvastam, másoknál is előfordult 2-3 éves kor között dackorszakos nem-evés. Ami nálunk ezen segített, hogy elkezdtem vele nem foglalkozni, nem nagy ügyet csinálni belőle (és nem kapott nasit se). Egy időben csak úgy ette meg az ételt, ha elé raktam a tányért, és látványosan nem is néztem oda, hogy megeszi-e vagy nem.
2016. nov. 13. 07:20
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Két és fél évesen 3 óránként eteted? Meg se éhezik, azért nem akar enni. Hidd el, ha éhes lesz, eszik. Nem lesz baja, jól ki van találva az emberi szervezet.
2016. nov. 13. 09:37
 17/21 anonim ***** válasza:
Épp arra gondoltam, mint az előző előtti: jó volna tudnunk, hogy mióta rossz evő. Na meg ilyenkor jellemző a fogzás, hátha belejátszik, hogy a puhább ételt nem eszi. Láttam már olyan esetet, hogy másfél-két éves gyermek nem evett főttet, viszont ahol épp jött a fogacskája, a kb kenyérhéj keménységű kaját szívesen rágta, láthatóan megnyugtatta a fog ínyét.
2016. nov. 14. 00:23
 18/21 anonim ***** válasza:
Pár napig ne kapjon semmi nasit, se pogácsát,se bébiételt ilyeneket, csak a rendes kaját.
2016. nov. 14. 13:01
 19/21 A kérdező kommentje:
Az az igazság szerintem mindig is rossz evő volt, én meg pánikolós, mert hát olyan picikének született és nem tudok lemondani az etetéséről. Így azt kapja amit lenyel...nem hagyom úgymond rá. Ilyenkor jöhet a foga?
2016. nov. 18. 09:47
 20/21 anonim ***** válasza:
Ideje enne felkeresned egy szakembert, hogy el tudd engedni ezt a kényszeres etetést.
2016. nov. 18. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!