5 hetes kisfiam egyszerűen nem hajlandó a kiságyban aludni! Mivel vehetném rá?
Tudom, hogy még kicsi, de a legtöbben azt mondják, már ilyenkor megszokja a "jót", azaz hogy velünk alszik...
15-20 percig altatom ölben még miután bealudt is, mégis a kiságyba lerakva gyakran megébred. Ha mégis alszik tovább, az se tart sokáig, mihelyst rájön hogy hol van, sírni kezd... Hozzáteszem, hasfájós, sokszor erre ébred fel (ha velünk alszik is fáj a hasa, de jobban tűri, akár vissza is alszik magától).
Illetve a hőmérséklet is ugyanolyan, mint a ház többi részén. A kiságyba a lepedőre is puha, meleg takarót tettünk, mint az ágyunkban van. A baldachint is levettük, hátha az zavarja, de nem lett jobb. Pofija alá beraktam a 2 napig hordott pólómat, ez sem segített. Ráadásul a kiságy közvetlen az ágyunk mellett van, lát is engem. Mondjátok azt, hogy még nem rontottam el!:( Akinek a babája így utálta a kiságyat, az mit csinált vele?
Sosem értem, miért gondolják az emberek, hogy egy újszülöttet el lehet rontani a testközelséggel. Akkor eleve elrontva születik, mert 9 hónapig bent volt. Ott érzi magát biztonságban.
Esetleg azt megpróbálhatod, hogy korábban teszed le, amikor még nem alszik teljesen. Nekünk ezt egy védőnő javasolta, a mi fiunk sosem aludt így el, de hátha nektek segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!