Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2,3 év körüli gyereketek...

2,3 év körüli gyereketek játszik már valamilyen okostelefonnal, tablettel?

Figyelt kérdés
Szóval van egy leharcolt okostelefon és a férjem felvetette hogy töltsünk rá baba/kisgyerek alkalmazásokat (készsegfejlesztőket) és adjuk a lányomnak (2,2 éves). mindketten úgy gondoljuk hogy a mai generáció úgyis ebben fog felnőni, felesleges tiltani az ilyesmitől, sőt segíteni kell ezeknek az eszközöknek a megismertetésével hiszen nekik ez a jövő. de szerintem most még kicsi ehhez, de azért oda adtuk neki. az nem lep meg hogy 1 óra alatt megtanulta hogy inditsa el kapcsolja ki/be a kedvenceit rajta, hogyan lapozgasdon stb.az viszont nagyon idegesit hogy teljeen belecsuszott, hozzá se lehet szolni mikor nyomkodja, se nem eszik olyankor, se séta semmit nem akar csak a telót nyomkodni, míg el nem veszem, akkor persze jön a hiszti. Mondtam a férjemnek h korai ez, tegyük el. Mivel rossz az aksija max 2 órát bír, de annyit gond nélkül elnyomkodná egy nap ha rajta hagynám, a férjem szerint meg ez tök rendben van...ti mit gondoltok. van ilyesmije a gyereknek? mennyit használja? kérlek írjátok meg azt is hány éves.
2016. okt. 17. 04:47
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

*2 unokatesóm gyerekeinek

gyorsan írtam bocsi

2016. okt. 19. 12:16
 22/22 anonim ***** válasza:
Én biztos nem engedném. A nővéremék csinálják, hogy az unokahúgom, aki most 2 évesen napi 2-3 órán át tableten néz mesét. Most már eljutottak oda, hogy BE kell hogy kapcsolva legyen szinte egész nap különben őrjöng és hisztizik. Amellett persze, hogy építőkockázik, gyurmázik. Eddig a szülei hagyták neki, persze most, hogy megszületett a kis tesó már gond a nővéreméknek, hogy állandóan tabletet "kell" néznie, de ezt ügyesen elcseszték.
2018. febr. 1. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!