Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Félénk gyerek, segítség?

Félénk gyerek, segítség?

Figyelt kérdés

Kisfiam idén kezdte az első osztályt, az tűnt fel egyre többet kért enni itthon de tízórait is sokat vitt el.

De nem hízott, és azért itthon nem evett volna annyit ha visz is. Nekem semmit nem akart elmondani, kérdezgettem mi a baj? Fáj e valamije, a hasa? Nagy nehezen az apjának elmondta, hogy egy nagyobb gyerek minden reggel elszedi az ennivalóját, már ceruzát is vett el tőle.

Szóltunk a tanár néninek, az igazgatónak. De mintha megsem halloták volna, annyit mondtak jobban fognak figyelni.

Tegnap úgy mentem a fiamért, hogy behívtak. A szája felrepedve, kék monokli póló megtépve, néhol véres. A nagyobb fiú megverte, de mire oda értem őt elvitték a szülei. Beszélni nem tudtam velük, de mint kiderült egy felsős tanárnak a gyereke.

Egyszerűen nem értem, hogy nem veszik ezt észre.

Nem tudom mit csináljak, másik suli? Vagy mondjam azt üssön vissza?

2016. szept. 15. 11:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Na majd ird meg mi lett
2016. szept. 15. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!