Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Normális az óvónő? Mit tegyek?

Normális az óvónő? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tavaly kezdtük az ovit de nem volt ott alvós.

Most ő mondta h nagyon szeretne ott aludni. Mondtuk az óvónőnek aki erre azt mondta h ne altassam bent mert zsúfolt igy is a terem és mivel itthon vagyok gyesen hordjam haza ebéd után. Ezt a kisfiam nem hallotta.

Jöttünk hazafelé tegnap és egyszer csak elkezdte mondani h az óvónőnek mondta h bent szeretne aludni,de az azt mondta h neki nem lehet.de a kisfiam csak mondta neki h szeretné az óvónő válasza pedig az volt h ne mondja el még egyszer.

Mi van????

Sík ideg vagyok. A xar az h amúgy eljatsza h kedves aranyos,meg egyébként joba is vagyunk.más anyuka mondta h mindenkivel ezt csinálja aki otthon van gyesen. Holnap gondoltam beszélek vele reggel. De mégis mit mondjak?

Az a baj velem h ilyen esetekben nem tudok higgadt maradni és neki esek...de ezt sem kéne a fiam érdekében.

2016. szept. 7. 21:42
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
71%

De most az, hogy ne mondja el mégegyszer, mikor előtte ismételgette és meg is válaszolta az óvónő, az miért baj? Nyilván befejezett dologként közölte a gyerekkel, mivel előtte te nem tiltakoztál, pedig akkor kellett volna. Ha meg nem tetted és beleegyeztél, akkor a gyereknek kellett volna mondanod, hogy nem fog ott aludni. Egyikük sem gondolatolvasó.

Egyébként jogod van ott altatni akkor is, ha otthon vagy.

2016. szept. 8. 15:02
 22/22 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez van. Én, amikor kiscsoportos volt, délben hazavittem, egyszerűen, mert az volt bennem, hogy minél többet lehessek vele. Ovi után már soha többet nem lesz az, hogy velem van, én dolgozni fogok, ő egész nap suliban éveken át. Párszor kérte, hogy ottalvós legyen, bementem az óvodavezetőhöz és meg volt hökkenve, mikor megkérdeztem, hogy aznap ott aludhat-e? Persze, hiszen egész napra van befizetve, ezt mondta, ő nem kukacoskodott, mint az óvónők. Gondolom a fél naposok és az egész naposok is ugyanannyit fizetnek, én meg ugye munkanélküli voltam, otthon voltam, mégse szólt érte. Decemberben született a kicsi, már hetekkel előtte nem ment a nagy oviba, nehogy hazahozzon nekem, vagy a babának valamit, csak januárban. Tudtam, hogy nem szeretik az óvónők a gyeses anyukáknál, ha ott alszik a nagy, de megkértem az óvónőt, hogy had legyen ottalvós a nagy. Nyárig ottalvós volt, hogy ne kelljen egy újszülöttet cipelnem, húzni-nyúzni. Most, hogy van kistesó, egész nyáron ezen gondolkodtam, hogy hogy legyen szeptembertől, hogy a kicsi alvását se zavarjam, mert 9-kor szokott kelni, de a nagynak is jó legyen, mert szeret ottalvós lenni, és nekem se legyen probléma, vagy bűntudat. Megbeszéltem a naggyal, hogy azért nem ottalvós, mert akkor többet lehet a kistesóval, együtt mehetnek aludni délután, megértette, nem is akar most az lenni. De én még az ovikezdés előtt megbeszéltem ezt vele, utána kérdezték az óvónők, hogy ottalvós lesz-e? A kicsi alvását egy órával előrehoztam, így reggel jön velünk és délben is, pont jól jön ki a rendszer, és még este is korábban fekszenek, ami nekünk jó a férjemmel. Minden jó, a kicsi jól viseli, mert ugyanannyit eszik, alszik napközben, észre sem veszi a változást. Szerintem ne ordítsd le az óvónőt, én is azt kérném, hogy mutassa meg az ovi szabályzatát, van-e ilyen leírva, hogy nem alhat ott, mert ha nincs, akkor ottalvós lesz és kész.
2016. szept. 9. 10:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!