Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » óvónő vagyok a kislányom...

óvónő vagyok a kislányom pedig most jön oviba. Szerintetek nem lesz gond?

Figyelt kérdés
biztos anyunak fog hívni engem az oviban. és féllek hogy fog hozzá viszonyulni hogy ott más gyerekekkel is kell foglalkoznom
2014. júl. 31. 12:49
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
meg attól is tartok hogy más gyerek hogy fog ehez viszonyulni hogy anyunak hív engem
2014. júl. 31. 12:50
 2/14 anonim ***** válasza:

Az unokanővérem is óvónő, 3 gyereke van, csak az első járt az ő csoportjába, azt mondta, hogy azt soha többé nem akarja eljátszani... Ő (és a gyerek) akkor járt igazán pórul, amikor elsős lett a gyerkőc, és ott már nem volt mellette az anyja, pedig előtte 6 évig napi szinten együtt voltak. Azt mondta nagyon nehéz volt, de tanult belőle.

Te nem tudod másik csoportba járatni?

2014. júl. 31. 12:52
 3/14 A kérdező kommentje:

Sajnos nemtudom megoldani. Én se akartam hogy az én csoportomba kerüljün. És később se fogom tudni megoldani.

Az oviban én vagy délelőttös vagyok vagy délutános. De így is rengeteg időt leszünk együtt

2014. júl. 31. 13:00
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Igaz gyógypedagógusként, de több óvodában is dolgoztam már. Mindenhol meg tudták oldani a külön csoportot, sőt a vezető óvónő nem is engedte volna sehol, hogy óvónő a saját gyerekével legyen egy csoportban. Én szülőként sem díjaznám...

(Ne haragudj, hogy megjegyzem, de szúrja a szemem a sok helyesírási hibád. Egy óvónő legyen erre igényesebb!)

2014. júl. 31. 13:21
 5/14 anonim ***** válasza:
Ha ilyen helyzetbe kerülnék és lenne a környéken másik óvoda akkor én oda íratnám be.
2014. júl. 31. 13:21
 6/14 A kérdező kommentje:
Falun dolkozok és sajnos csak 1 csoport van. Gondoltam arra hogy a közeli városba iratom be őt. Csak az már több gond hogy megoldjuk ki járjon érte meg hordja
2014. júl. 31. 13:25
 7/14 anonim ***** válasza:
Nem 1 és nem 2 gondod lesz belőle. Kellene egy másik ovit keresni. Esetleg nagyon kis helyen laktok, nem megoldható?
2014. júl. 31. 13:26
 8/14 A kérdező kommentje:
viszonylag kis falu és csak 1 csoport van.
2014. júl. 31. 13:27
 9/14 anonim ***** válasza:
Anyós volt óvónő,az egyik gyereke járt abba az oviba amelyikbe dolgozott...noha nem abba a csoportba.1 év után inkább másikba íratta be.
2014. júl. 31. 13:35
 10/14 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok.

Én inkább valahogy megoldanám a másik ovit, mert így hogy egy csoport van, nem lesz jó neki se és neked se.

2014. júl. 31. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!