óvónő vagyok a kislányom pedig most jön oviba. Szerintetek nem lesz gond?
mi is külön csoportban voltunk. csak az udvaron találkoztunk, ami egyrészt jó volt, mert láttam közelről, hogy milyen is közösségben, másrészt nem volt jó, mert őt figyeltem akaratlanul is. ha vitába került nagyon nehéz volt megállni, hogy ne legyen az anyukája és nem menjek oda megvédeni. és ez csak napi 2 óra... :)
mondjuk nálunk alapból sem lehettünk volna egy csoportban, jó is.
volt egy nap mikor helyettesítenem kellett náluk, az is jó volt, de akkor is inkább a fiúkkal játszottam, a fiamékkal, ami nagyon nem szép, küzdöttem is ellene.
következő évben ő ment másik oviba :)
Nem lesz jó, ő még kicsi, nem fogja megérteni, hogy te nem beszélhetsz vele úgy, mint ANYA, hanem csak mint ÓVÓNŐ.
Én egy 6 csoportos oviban dolgozom, a 2 gyerekem 2 másik csoportba jár, mint ahol én vagyok, így nem rossz, de velük egy csoportot nem vállalnék.
Határozottan rossz lenne nekik.
Egy iskolás már tud különbséget tenni anya és tanító között, de egy ovis még nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!