Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Normális az óvónő? Mit tegyek?

Normális az óvónő? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tavaly kezdtük az ovit de nem volt ott alvós.

Most ő mondta h nagyon szeretne ott aludni. Mondtuk az óvónőnek aki erre azt mondta h ne altassam bent mert zsúfolt igy is a terem és mivel itthon vagyok gyesen hordjam haza ebéd után. Ezt a kisfiam nem hallotta.

Jöttünk hazafelé tegnap és egyszer csak elkezdte mondani h az óvónőnek mondta h bent szeretne aludni,de az azt mondta h neki nem lehet.de a kisfiam csak mondta neki h szeretné az óvónő válasza pedig az volt h ne mondja el még egyszer.

Mi van????

Sík ideg vagyok. A xar az h amúgy eljatsza h kedves aranyos,meg egyébként joba is vagyunk.más anyuka mondta h mindenkivel ezt csinálja aki otthon van gyesen. Holnap gondoltam beszélek vele reggel. De mégis mit mondjak?

Az a baj velem h ilyen esetekben nem tudok higgadt maradni és neki esek...de ezt sem kéne a fiam érdekében.

2016. szept. 7. 21:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
30%

Ez csak nekik jó,mert eggyel kevesebb gyerek van délután.

Ha meg bent alszik az csak az anyának jó mert addig se kell vele foglalkozni igaz? Egyébként meg valóban marha egészségtelen ha 25 kisgyerek alszik egymás szájában, mert annyira nincs hej. Egyet fordulnak és mindkét mellettük alvót felébresztik. Nálunk ez a helyzet, és azért kérik meg hogy aki megteheti, márpedig aki otthon van, megteheti, vigye haza a gyereket.

2016. szept. 7. 22:20
 12/22 anonim ***** válasza:
52%

én kompromisszumkodnék, mivel a gyereknél szerintem ez úgy is csak egy múló vágy.

hogy egyszer kétszer hagy aludjon bent.

a gyereknek meg valahogy úgy magyaáznám, hogy csak MOST nem lehet, amúgy de, pár nap és bent alszol egyszer

2016. szept. 7. 22:54
 13/22 A kérdező kommentje:

Igen igazad van egészségtelen,de miután a kisfiam szeretné így bent fog aludni.ha szól h inkább nem szeretné akkor ebéd után haza hordom.

Becsapni meg nem fogom,sem hitegetni.

2016. szept. 8. 06:15
 14/22 anonim ***** válasza:
81%

A felvetèsed teljesen jogos, a gyerek ott alhat, ez nem is vita kèrdèse.

De, most azon vagy igy felháborodva, hogy az óvonèni nemet mondott a te gyerekednek?????

2016. szept. 8. 06:39
 15/22 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem inkább azon van felháborodva,hogy a gyereknek magyaráz/a gyereket próbálja befolyásolni az óvónő és nem szülővel beszéli meg ezt a dolgot!

De most komolyan már szavakon lovagoltok és játszátok a hülyét,hogy nem értitek mit írt?

2016. szept. 8. 06:45
 16/22 anonim ***** válasza:
69%

Nekünk egy hónap múlva születik a tesó. És de,lányom itt lesz oviba délutánig. Miért ne lenne? Ott jobban érzi magát,mint velem itthon,mert szeret gyerekekkel lenni. Ééés még táncra is fog járni. Micsoda rossz anya vagyok,hogy heti kétszer oda is elvisszük ahelyett,hogy itthon dekkolna... De cserébe pl ha kórházból hazajöttünk,nem fog menni egy hetet,a várható szülési időpont elött pedig két hétig,mert mamához visszük,ne éjjel kelljen rohannia ide 40km-röl. És két hetente cs és p nem fog menni,mert párommal utazunk majd.

Én simán megmondanám óvónőnek ma itt alszik. Gyereknek meg hogy alvás után mész érte ha szeretné. Ennyi...

2016. szept. 8. 07:28
 17/22 anonim ***** válasza:
88%
Írd majd meg, hogy mi lett.
2016. szept. 8. 09:18
 18/22 anonim ***** válasza:
84%
Nyilván a bentieknek így kényelmes,mondjuk a gyerekednek is...ott alszanak 25-en egy rakáson a bacis időszakban... mondjuk én nem altatnám ott csak azért mert ő azt akarja.Tudom most ezért le leszek pontozva,de minek? Tök felesleges.Nálunk a 22 gyerekből a felét elviszik 13 órakor,összesen 2 gyerek alszik bent akinek otthon van az anyja gyesen,az egyik egy verekedős kis vadállat a másik meg folyamatosan minden délután bepisil.Az egyiket örül az anyja ha lepasszolja,a másikat meg direkt kiszolgáltatja a csúfolódásnak...
2016. szept. 8. 12:22
 19/22 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz a nyelvköszörülőkkel. Az én kislányom is nagyon szeretett volna ott aludni, és igényli, hogy a többiekkel lehessen, mert szerencsére jól érzi magát az oviban. És igen, én is örültem neki, hogy szeretne ott aludni, mert a kistesó olyan hulla fáradt délben, hogy nyüsszög és sír. Szenvedés lenne minden délben autóba ültetni, oviba bevonszolni, másik gyereket összeszedni, megint beszuszakolni mindenkit az autósülésekbe, haza, a túlpörgött gyerekeket fél 2-kor megpróbálni elaltatni. Így mindketten kialusszák magukat, és mikor alvás után nyílik a csoportszoba ajtaja, ott is vagyunk a lányomért. Valahogy nem érzem magam emiatt rosszul :)
2016. szept. 8. 13:21
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is ez van, ahol anya otthon van, az vigye el a gyereket ebéd után.

A nagynál így csináltam, mert a kicsivel otthon voltam.

A kicsi viszont ott alszik az első naptól kezdve (most középsős), pedig munkanélküli vagyok még mindig.

Kerek-perec kijelentettem, hogy ottalvós lesz, mert

1. a nagyért csak úgy tudnánk menni, ha megzavarom a kicsi alvását, ezt nem lehet egész évben csinálni

2. ha találok munkát, nem akkor akarom beszoktatni.

Elfogadták szó nélkül.

Igaz, én nem kértem, hanem közöltem velük. Kedvesen, mosolyogva, ellenmondást nem tűrve. :)))

2016. szept. 8. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!