Normális az óvónő? Mit tegyek?
Tavaly kezdtük az ovit de nem volt ott alvós.
Most ő mondta h nagyon szeretne ott aludni. Mondtuk az óvónőnek aki erre azt mondta h ne altassam bent mert zsúfolt igy is a terem és mivel itthon vagyok gyesen hordjam haza ebéd után. Ezt a kisfiam nem hallotta.
Jöttünk hazafelé tegnap és egyszer csak elkezdte mondani h az óvónőnek mondta h bent szeretne aludni,de az azt mondta h neki nem lehet.de a kisfiam csak mondta neki h szeretné az óvónő válasza pedig az volt h ne mondja el még egyszer.
Mi van????
Sík ideg vagyok. A xar az h amúgy eljatsza h kedves aranyos,meg egyébként joba is vagyunk.más anyuka mondta h mindenkivel ezt csinálja aki otthon van gyesen. Holnap gondoltam beszélek vele reggel. De mégis mit mondjak?
Az a baj velem h ilyen esetekben nem tudok higgadt maradni és neki esek...de ezt sem kéne a fiam érdekében.
Marpedig maradj higgadt, miert esnel neki?!
Felnott emberek vagyunk. Kozlod, hogy ott fog aludni, beszeld meg a vezetovel.
De mitől vagy ideges? Attól, hogy a gyereknek is megmondta, hogy nem aludhat ott? Ez miért akkora dráma?
Amúgy valóban nem jogszerű, de sok helyen egyszerűen helyhiány miatt megkérik, aki odahaza van, hogy vigye haza a gyereket. Mázlim van, nálunk nem ilyen a rendszer, így nem kellett a kuka fáradt kistesóval szambáznom délben az utcán...
Más oviban is hallottam, hogy így járnak el, szeretik hazavitetni az ilyrn gyerekrket.
Maradj nyugodt, higgadtan közöld h márpedig marad
Marha nagy divat ez,ha anya otthon van egy kisebb gyerekkel,akkor vigye el délben.
Kérd meg a kedves óvónőt,mutassa meg neked,melyik jogszabályban van leírva,hogy ha te gyesen,gyeden vagy akkor el kell vinned a nagyot és nem alhat ott.
Nem fogja tudni megmutatni...
Ez csak nekik jó,mert eggyel kevesebb gyerek van délután.
Azért vagyok ideges mert sírt ezért a kisfiam. Meg mi az h próbál rá hatni?
Egy 3 éves nem érti még meg h ő miért nem aludhat bent a többiek pedig igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!