Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A szülők miért adnak ilyen...

A szülők miért adnak ilyen fura neveket a gyerekeiknek?

Figyelt kérdés

Pár hónapja kerültem olyan helyzetbe, hogy rengeteg kisgyerekkel kell együttlennem / találkoznom. Vannak (viszonylag) hagyományos nevűek szép számmal, de nagyon sok olyan gyerek van, akinek mintha "fantázianeve" lenne (nem is tudok jobb szót rá).

Nem egy olyan név van, amit nem ismertem föl, hogy az egy név (mondták, hogy nézzem az XY-t, és nem tudtam, hogy "mit" kell néznem.)

Nem akarom felsorolni (és semmi bántás), de komolyan elképesztőek vannak.

Szülők, mi a cél ezzel?

2016. szept. 6. 22:42
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
30%

Mert hivatalból lehetővé van téve!

amúgy nincs is ezzel gond, mert a későbbiekben már aki nem változtatja meg 18 évesen, arról világosan el lehet majd dönteni, hogy kb milyenek voltak a felmenői, meg milyen agyiszintű családból származik.

2016. szept. 7. 20:56
 22/26 A kérdező kommentje:

08.31-es, miért sértődtem volna meg az egyes válaszán? Csak egyszerűen nem tűröm, hogy ordenáré módon és alaptalanul vádoljon csak azért, mert olyanja van. Vagy mert telitalálat volt :)

De úgy tűnik, nemcsak nekem nem tetszett a stílusa és a hozzáállása, ugyanis valaki jelentette, és amint láthatod, a moderátorok módosítottak a válaszán. Mert ugye név nélkül olyan bátrak egyesek... Úgyhogy te is hasonszőrű lehetsz :)

Nem, tényleg nem akarok konkrét neveket írni, mert bármilyen hihetetlen némelyeknek, semmi gonosz rosszindulat nincs a kérdés mögött, senkit nem ócsároltam emiatt (minek is tenném? nem én adtam a neveket, nem is az én gyerekeimnek kell együttélniük velük), puszta kíváncsiság, hogy kinek mi lehet a hajtója.

De hogy mégis legyen elképzelés, hogy mire bátorkodtam a fura jelzőt ráaggatni, a 05.51-es és a 13.04-es válaszolók által írt nevek közelítik meg a legjobban.

2016. szept. 7. 23:13
 23/26 anonim ***** válasza:
0%
Az ősmagyar, irodalmi névalkotói és a bibliai neveken kívül nekem is mind nevetséges. Nem magyar embernek valók.
2016. szept. 8. 05:26
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

azért a bibiliai nevek is tudnak érdekesek lenni,pl. Kovács Józsué.

vagy Kiss Ézsaiás.

2016. szept. 8. 06:38
 25/26 anonim ***** válasza:
73%

"De úgy tűnik, nemcsak nekem nem tetszett a stílusa és a hozzáállása, ugyanis valaki jelentette, és amint láthatod, a moderátorok módosítottak a válaszán. Mert ugye név nélkül olyan bátrak egyesek... Úgyhogy te is hasonszőrű lehetsz :)"

Ugye feltűnt, hogy a te kommented is eltűnt? Tán az sem volt kevésbé ordenáré, azzal a különbséggel, hogy az első válasz nem sértésként íródott, csak te vetted annak.

2016. szept. 8. 08:30
 26/26 A kérdező kommentje:

Először is: tényleg ennyire értetlen vagy, vagy csak provokálsz?

Másodszor: neked feltűnt, hogy azért tűnt el az én kommentem, mert értelmetlen lett volna az átalakított válaszra mint reagálás?

Harmadszor: amit írtam, igaz volt, de az elsővel ellentétben se nem ízléstelen, se nem közönséges.

Mindezek tükrében kérlek, hogy mellőzd a válaszodat, mert nem vagyok kíváncsi rá.

2016. szept. 11. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!