3. Válszoló
Mennêk vele az nem jutott eszedbe?!?!
4- es az iróniádnak semmi hasznát nem veszem!
Ráadásul egy bunkó ember vagx!
Igen balett játékosan!
8-as válaszoló!
Nem vagyok hive a játszöházaknak egy plázába...
Nagyon aktiv gyerek!
Nem pihenni akarok hanem hogy vezesse le a kis energiáját!
Majdnem egész nap az udvaron vagyunk játszunk, kutyázunk, homokozunk, fogocskázunk már amennyire ugye megérti bújócska de néha ez is kevésnek bizonyul!
Az úszás nagyon jó ötlet csak oda vinnem kell valakit mert testvére is van.
Tizes válaszoló már bocs de ilyenkortól a legfogékonyabbak a gyerekek a nyelvre!
Az én tesóm mire 5 lett kêt nyelvet beszélt csak néha keverte!
Azóta is tökéletesen beszél magyarul ês angolul!
De van egy barátnőm akinek a kisfia egyszerre tanul franciàt meg magyart.
Mert anya magyar apa francia.....
Miért kell ezen fennakadni?
4-es vagyok. SZerintem nem volt bunkó a válaszom, csak ironizáltam, mert a te kérdésedből is az jön le, ami nagyon sok szülőéből, h még csak 2 éves a gyerek, de már be akarod íratni valami nagyon fontosra amitől majd nagyon okos és ügyes lesz, fejleszti stb. De még csak két éves.
Játékos balettre felőlem beírathatod, de ennyivel ezt hívhatjuk bárminek, játékos ugrálásnak pl. a baletthoz nem lesz sok köze.
2 évesen mi ringatóra szoktunk járni, illetve amit már írtak mások is, pl. Csiribiri, ilyesmik jók.
De minden mással pl. torna, tánc érdemes megvárni a 3 éves kort, addig csak bohóckodás megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!