Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mire tudnám beiratni a 2 éves...

Mire tudnám beiratni a 2 éves lányom?

Figyelt kérdés

2016. szept. 1. 07:52
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
31%
3 éves kor előtt felesleges, mert még nem elég fejlett a mozgás, testtudat. És nem is veszik be.
2016. szept. 1. 07:56
 2/36 A kérdező kommentje:

Egyszer mondták hogy a balett amire talán lehet!

De elképzelhető hogy nem.

2016. szept. 1. 08:24
 3/36 anonim ***** válasza:
84%
Még egy játszüházban sem hagyhatod egyedül, mégis mire akarnád beiratni?
2016. szept. 1. 08:53
 4/36 anonim ***** válasza:
80%

Balett kétévesen, na ezen jót nevettem.

Esetleg egy matek-fizika tanfolyam jó lenne neki...

2016. szept. 1. 08:58
 5/36 anonim ***** válasza:
29%
Érdekes, hogy az ázsiai szülők be tudják iratni. 3- 4 éves gyerekeik zenélnek, fegyelmezetten végigülnek bármit. Itt meg még pelenkában totyog sok és elpakolni sem tud maga után. 2 évesen pl. lehet már nyelvet tanulni játékosan. Húgom is tanult. Vagy úszni mint én úsztam.
2016. szept. 1. 08:59
 6/36 anonim ***** válasza:
22%

Utolsó: 3-4 évesen a magyar gyerekek is végig tudnak ülni valamit, de a kérdező 2 évest kérdezett, ami elég nagy különbség még ebben a korban.

Én ahol eddig láttam úszótanfolyamokat csak 4, de sok helyen 5 éves kortól vállalnak.

Játékos nyelvtanulásnak én nem látom semmi értelmét még ebben a korban, de aki akarja meg lehet próbálni.

Szerintem egy két évest még nem kell ide-oda járatni, fejleszteni meg ilyesmi, lesz elég ideje majd oviban meg később.

2016. szept. 1. 09:15
 7/36 anonim ***** válasza:
59%

Azért a japán eletstilust nagyon nem kellene a magyarral osszehasonlitani. Az nem gyerekneveles, hanem idomitas.

Nyelvet tanulni, hacsak nem idegennyelvi környezetben el a gyerek, vagy az egyik szülő más anyanyelvu értelmetlen. Úszni esetleg, de max osztonbol csinálja a gyerek, nem a helyes technikat tanulja meg. Itt nálunk Hollandiában diplomát adó úszó tanfolyamra 6 éves kortól veszik be a gyerekeket.

Egy két evést nem kell sehova beiratni.

2016. szept. 1. 09:21
 8/36 anonim ***** válasza:
71%

Két évest sehova nem kell még beíratni, járjatok el játszóházba játszótérre, esetleg bízd rá bébiszitterre pár órára ha pihenni akarsz.

Leghamarabb három de inkább négy éves korban javasolt bármi is, meg majd úgyis meglátod mihez van kedve vagy érzéke.

2016. szept. 1. 09:38
 9/36 anonim ***** válasza:
28%
A legtöbb magyar gyerek max tablettel tud bármit hiszti nélkül végigülni. Nyelvet pedig volt értelme tanulni húgomnak. Csak jobban látjuk használt-e. Természetesen anyanyelvi tanár foglalkozott vele. Úszni is lehet nyugodtan. Nem mi vagyunk zsenik, hanem sok szülő direkt visszamaradott gyerelet nevel. Pl. 8 évesen első osztály, 3 évesen pelenka, mindenért könyörögni kell a gyereknek. Nem idomítás, ha nem egész nap játszik a gyerek. Bőven jutna idő másra is. Nekem is jutott, mégis eleget játszottam.
2016. szept. 1. 09:57
 10/36 anonim ***** válasza:
47%
2 évesen ugyan mégis hogy sikerült a hugodnak nyelvet tanulni, Utolsó? Annyi idősen még a saját anyanyelvevel ismerkedik. Az nem nyelvtanulas, pláne nem nyelvismeret, ha a gyerekkel bemagoltatod, hogy yellow, blue, red....
2016. szept. 1. 10:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!