Bevállalnátok egy képzést ilyen feltételekkel?
Korábbi 8-16-ig munka helyett 5 hónapos intenzív képzés reggel 9-től este hatig, este még házik. Az időbeosztás miatt a 2 éves gyerek (bölcsődés) javarészt az apjára marad.
Cserébe a képzés után jó eséllyel magas fizetés, gyors előrejutási lehetőség (anyagilag is).
Feltételezve, hogy a férj partner ebben.
Igen, be. Mindig lesz kifogás, hogy most miért ne léphetnéd meg.
Ovi kezdés, suli kezdés, neked van tele a törpöd és nem tudnád csinálni.
Az öt hónapban lesznek szabad hétvégéid, amikor a tiéd a pici és csak ő számít, és tartalmasan együtt lehettek, nem? Utána ha minden klappol jobb lesz.
Sok sikert
Informatikai képzés.
A születése körül is tanultam, bár akkor távoktatásos formában. Terhesség előtt kezdtem (másfél éves szakmai, diplomára épülő OKJ, abban a reményben, hogy előléptetnek majd - szóbeli ígéret volt, de nem tartották be), szülés után két hónappal is vizsgán ültem. Csúszás nélkül befejeztem, ráadásul ötös lett a záróvizsgám.
Akkor is a férjem és a szüleim segítettek vizsgaidőszakban, amíg én félrevonultam a tananyaggal. Az annyiból volt más, hogy komolyabb időbeli terhelés fél évente, a vizsgák előtt volt, akkor egy hétig éjjel-nappal tanultam, aztán ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!