Bevállalnátok egy képzést ilyen feltételekkel?
Korábbi 8-16-ig munka helyett 5 hónapos intenzív képzés reggel 9-től este hatig, este még házik. Az időbeosztás miatt a 2 éves gyerek (bölcsődés) javarészt az apjára marad.
Cserébe a képzés után jó eséllyel magas fizetés, gyors előrejutási lehetőség (anyagilag is).
Feltételezve, hogy a férj partner ebben.
- Öt hónap egy ekkora gyerek életében jó sok. Nekem többet érne a vele tölthető, vissza nem hozható 5 hónapnyi idő nap mint nap (még akkor is, ha a nap nagy részében amúgy se láthatom, mert bölcsiben van, én meg dolgozom), mint a plusz pénz később.
- 8-4-ig dolgozni oké, de 9-6-ig plusz házi egészségtelenül sok. És mivel egészségtelenül sok, az is benne van, hogy esetleg nem is tudom végigcsinálni, mert közben beteg leszek, vagy valami.
Engem a pénz sose hajtott, úgyhogy én várnék olyan képzést, ami nem ilyen intenzív, és majd arra elmennék később. Talán.
A férjem stresszes, boldogtalan a jelenlegi munkahelyén (jogosan!). De váltani nem tud, mert nem beszél elég jól angolul.
Ha az én keresetemből el tudnám tartani az egész családot, akkor beleférne, hogy ő akár átmenetileg munkanélküli legyen és ráfeküdjön az angolra, majd jobb állást találjon.
Persze hogy bevállalnám.
Ha lehetőség van rá,akár a nagyik is besegíthetnének a férjednek és meg van oldva.
Szerintem nem mindegy,hogy most vagy többet a gyerekkel,amit később úgyis elfejt vagy most vagy kevesebbet,de később biztosítani tudsz neki olyan nyaralásokat,szórakozási lehetőségeket,amik örök emlékek maradnak.Ráadásul a továbbtanulásnál se lesz mindegy,hogy mennyi tandíjat tudtok kifizetni.
Engem se érdekel a pénz,de mindeni ebből él és egy igen fontos eszköz ahhoz,hogy boldog életet tudj élni.
Én először munkát keresnék hogy felvennének e egyáltalán valahova az adott tanfolyammal, mert szerintem az, hogy előrejutási lehetőség, meg stb, csak reklámszöveg.
A munka sem mindegy, mert ha pl valutapénztárosnak tanulnál akkor kapásból több műszakos álláslehetőségek vannak
Pályát váltanék a képzéssel. Van jelenleg munkám, felsőfokú végzettségem (közgazdász), de a jelenlegi helyemen nem igazán tudok előrejutni. Ezt a típusú munkát sem szeretem annyira. Most juttatásokkal a nettóm 260 körül jön ki. A képzés elvégzése és legalább 1 év munkaviszony, folyamatos önképzés után már a dupláját is könnyedén megkereshetném.
Én sem érzem jól magam a mostani helyemen. A képzést ki tudjuk fizetni, befektetésként tekintünk rá. A férjem keres többet, de nagyon menekülne a jelenlegi munkahelyéről, amit meg is értek (10+ éve dolgozik ott, a főnöke, aki egyben tulajdonos is, egy pszichopata). Ha anyagilag rám tudnánk támaszkodni, megengedhetnénk magunknak, hogy ő fél évig ne dolgozzon és képezze magát.
Illetve az új munkám (ha összejön) jellege miatt részben távmunkában is tudnám végezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!