Ti mit tennétek bevállalnátok 5 külön napt a két éves
kisgyeretek nélkül?
Figyelt kérdés
Nagyon el vagyok keseredve..nem tudom mit tegyek végre az egyik legnagyobb vágyam teljesült felvettek főiskolára az orvos diagnosztikai láb.analitikára..levelezőre ez azt jelenti teljes 5,napot kell ott tölteni a ki zultációs napokon..mivel nem vagyok helyi lakos ezért Kaposvárra kell leutatnom.de van egy két éves Kisfiam aki nem nagyon marad el nélkülem még igényli a cicit..pedig már nem kéne de nem tud elszakadni tőle már mi den hogyan próbáltam eddig nem sikerült a baj az h nem merem ott hagynia szüleim nem akarnak rá vigyázni főleg az anyám mert gondterhelt..a Kisfiam Apja meg elhagyott minket Mikor várandós voltam csak azt szeretném h jobb jővője legyen a Kisfiamnak.33 éves vagyok igy is kifutok az időből szeretnék vissza menni dolgozni de akkor nem fogok találni olyan munkát ahol elengednek minden hónapban 5,teljes napra vagy munka vagy iskola nagyon egy szar helyzet ha meg passzíválom az első félévet megint egy év kiesik.nem akarom feladni a céljaim a korlátozó szüleim miatt!
2015. szept. 28. 21:03
1/8 anonim válasza:
Amúgy is szállást kell kerítened arra az 5 napra. Miért nem viszed magaddal és keresel egy bébiszittert ott vagy családi napközit, ahol vigyáznak rá amíg suliban vagy? Olyanokra nem hagynám, akik nem is akarnak vele lenni. A szüleidre nem lehet számítani, de nagyon sok kedves ember vállal gyermekfelügyeletet. Szerintem nézelődj, Facebook-on is sok bébiszitter kereső csoport van, és a szivesseg.net -en is sokan tudnak segíteni, akár szállással és gyermekfelügyelettel is. Én is azt gondolom, hogy a megoldást kell keresni. De a szüleid kihagynám a dologból, mivel egyáltalán nem támogatnak a céljaidban és az előre haladásodban.
2015. szept. 28. 21:21
2/8 A kérdező kommentje:
...anyám egy besavanyodott céltalan...bildogtalan ember engem is magával akar rántani apám meg olyan befolyásolható elkényelmesedett önző ember..de még is csak rájuk számíthatok anyagilag
2015. szept. 28. 21:29
3/8 anonim válasza:
Én is úgy gondolom, mint az első.
Vidd magaddal, amíg suliban van babysitter. Kaposváron az egyetem miatt diákokat is találsz, így olcsóbb is lesz ráadásul nekem az egyetemista babysitterekkel nagyon pozitív tapasztalatom volt.
2015. szept. 29. 08:26
4/8 anonim válasza:
A szüleidről le kell válnod. Minden szempontból. Azzal hogy szidod őket, előre nem jutsz. Szervezd meg a tanulàst. Tegyél magatokért. Aztán tartsd el egyedül a gyermeked és többé nem kell negatív emberekkel körbevenned magad.
2015. szept. 29. 08:32
5/8 anonim válasza:
Figyi én Kaposváron tanultam.2006-ban végeztem tele vagyok ismerősökkel,akik ott laknak,tanítóképzőt végeztek!írj privát! Biztos vannak köztük akik ismernek családi napközit vagy valamilyen megoldást.Vidd magaddal!Keress szállást!Tanár ismerősöm is van,aki biztos tud ajánlani megbízható bébiszttert és szállást!
2015. szept. 29. 22:15
6/8 anonim válasza:
Szerintem havi öt nap nem a világ vége. Én is egyedül neveltem a fiamat születésétől kezdve, és én is tanultam mellette. Nem volt belőle gond, ha pár napig nem velem volt. De azt is csinálhatod, amit itt javasoltak, hogy viszed magaddal, és kerítesz neki felügyeletet addig, amíg suliban vagy.
Viszont ahogy látom, nálad nem ez az egyetlen gond, amiért nem tudod, hogy bevállald-e. Nem igazán értem, hogy a szüleid hogy jönnek ide, de 33 évesen már nem kellene rájuk kenni, ha neked valami nem akar sikerülni. Inkább küzdj a céljaidért.
2015. szept. 30. 13:25
7/8 A kérdező kommentje:
A Kisfiam nehéz eset..mert nem tud még leválni rólam...cicit is akar még mindig s ordít ha nem alszom mellette..sajnos rosszul szoktattam..mivel nincs több szoba egy szobában vagyunk
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!