Ti bevállalnátok jövőre újra a matekot így?
Figyelt kérdés
Idén érettségiztem. Meg van a matekom. Nem tudom, hogy milyen lett de szerintem jobbra is képes lennék.
Sose voltak olyan hű jó jegyeim matekból. Viszont amiket írtunk a legrosszab olyan 40% körül volt. /általában 50%-65% körül írtam meg/ Viszont mindig én magyaráztam el a többieknek az anyagot. VOlt például egy csaj aki bukásra állt és belőle is kibírtam hozni azt, hogy átengedjék /pedig több tanár próbálta magyarázni neki/ és többen voltak akik utána 4-5 írtak. Nekem meg leginkább olyan bajaim voltak/vannak, hogy figyelmetlen vagyok és emiatt gyakran elszámolom a dolgokat.
Jövőre nem egyetemista leszek hanem egy másik szakközépiskolába megyek át technikumra.
2013. máj. 22. 11:03
1/2 anonim válasza:
Én mindenféle képpen bevállalnám, ha te magyarázol, az azt jelenti, hogy tehetséges vagy. Figyelj egy kicsit jobban oda és akkor te leszel a legjobb. Nekem is ugyan ez volt, én beszéltem erről a tanárommal és utána még matek fakultációra is küldött, meg azóta egy csomó versenyre is járok.
2/2 anonim válasza:
attól függ,hogy tovább akarsz-e tanulni. ha csak a technikum a cél,akkor szerintem teljesen felesleges, de ha továbbtanulni is szeretnél akkor mindenképpen érdemes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!