Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ti hogy tanuljátok a matekot,...

Ti hogy tanuljátok a matekot, ha nem értitek?

Figyelt kérdés

hogyan magyarázzam meg magamnak, ha nem értem , és hétfőn elllenörző, nem nagyon állok jól matekból..

nincs aki ezt eltudná magyarázni, se a tesom se anyám sem apum nem érti az ilyen baromságot amit manapság tanulunk matekból!

valami okos tipp erre?

a tanárnő pedig komplikált szavakat használ ahogy magyaráz, és félig szerb..

szoval nagyon szuper a helyzet!

segitenétek?

2012. okt. 13. 15:47
 1/5 anonim válasza:
milyen témakörből öcsi?
2012. okt. 13. 15:50
 2/5 A kérdező kommentje:

Pitagorasz :/

és lány vagyok 7. osztályos

2012. okt. 13. 15:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Én ha nem értem, keresek egy ahhoz hasonló feladatot mint amit órán csináltunk, és próbálom megoldani. Ha nem megy, megnézem hogy csináltuk órán. (egy idő után sikerülni fog :) ) Ha még mindig nem értem, addig csinálom a feladatokat, amíg nem megy.

Nem tudom mennyire lehetett ezt így megérteni, de ha pontosan leírod mit nem értesz, én szívesen elmegyarázom :D

2012. okt. 13. 16:05
 4/5 anonim ***** válasza:
75%
Hát, a matek olyan, hogy ha nem érted, veszett ügy az egész, nincs más út. Kérj segítséget az osztálytársaidtól, akár a tanártól is, keress a neten magyarázatokat, vagy ha elmondod mit nem értesz, itt is szívesen segítünk. :)
2012. okt. 13. 16:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Bizony, ha nem érted, akkor sehogy :(

Fura, hogy a Pithagorasz-tételt nem érted, hiszen egyetlen képlet és azt kell ide-oda számolgatni. Szal nem is egy komplikált dolog. Mi lesz veled jövőre, meg azután?

Hamar keress valami rendszeres segítőt, magántanárt, vagy jó matekos felsőbbévest!

2013. máj. 23. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!