Ti hogy tanuljátok a matekot, ha nem értitek?
hogyan magyarázzam meg magamnak, ha nem értem , és hétfőn elllenörző, nem nagyon állok jól matekból..
nincs aki ezt eltudná magyarázni, se a tesom se anyám sem apum nem érti az ilyen baromságot amit manapság tanulunk matekból!
valami okos tipp erre?
a tanárnő pedig komplikált szavakat használ ahogy magyaráz, és félig szerb..
szoval nagyon szuper a helyzet!
segitenétek?
Pitagorasz :/
és lány vagyok 7. osztályos
Én ha nem értem, keresek egy ahhoz hasonló feladatot mint amit órán csináltunk, és próbálom megoldani. Ha nem megy, megnézem hogy csináltuk órán. (egy idő után sikerülni fog :) ) Ha még mindig nem értem, addig csinálom a feladatokat, amíg nem megy.
Nem tudom mennyire lehetett ezt így megérteni, de ha pontosan leírod mit nem értesz, én szívesen elmegyarázom :D
Bizony, ha nem érted, akkor sehogy :(
Fura, hogy a Pithagorasz-tételt nem érted, hiszen egyetlen képlet és azt kell ide-oda számolgatni. Szal nem is egy komplikált dolog. Mi lesz veled jövőre, meg azután?
Hamar keress valami rendszeres segítőt, magántanárt, vagy jó matekos felsőbbévest!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!