Hogy értsem meg a matekot?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nemértek semmit :S összeadni, kivonni, szorozni, osztani tudok de a többit már nem , már összegyült pár 1 esem és nincs lehetőségem különórára se , most mit tegyek ?? Nem akarok megbukni. 9. osztályos vagyok2012. okt. 9. 17:16
1/5 A kérdező kommentje:
A többi tantárgyból mind 5-4 es vagyok. És a tanár hiába magyaráz órán, nagyon figyelek de még annak ellenére is ha megértem max 5 perc és elfelejtem. Itthon is minidig előveszem hátha tudok 2 est írni de nemmegy .
2012. okt. 9. 17:18
2/5 A kérdező kommentje:
mindig*
2012. okt. 9. 17:18
3/5 anonim válasza:
Sok példát kell megoldani. Ha nem megy, kérj valamelyik osztálytársadtól segítséget. Az alapoktól kezd el a gyakorlást.
4/5 anonim válasza:
A matekot úgy megérteni, ahogy oktatják, elég nehéz, mivel alapjaiban rossz. A gondolkodásmódot kell tudni elsajátítani, amihez viszont nagyon nagy türelem és segítség kell. Ha tudsz angolul, akkor a neten van több oktatóanyag, ami jól rávezet a matematikai gondolkodásmódra. Ha nem beszélsz és nincs lehetőséged órákat venni, akkor nem marad más, mint hogy olyan osztálytársad kérd meg, hogy segítsen, aki ért valamilyen szinten hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!