Csak én kapok hülyét tőle, mikor a nyílt strandon öltöztetik a gyereket?
Figyelt kérdés
Nem kisbabára gondolok (bár azt se igazán tartom elfogadhatónak) hanem gyerekre. Szerencsétlennek azért lehetne annyi méltóságot adni hogy ne ott 100 ember előtt villanjon ki esetleg valamije. Vagy csak én vagyok ezen ennyire fennakadva?2016. júl. 18. 19:37
21/22 anonim válasza:
15. Te nagyon félreérthettél valamit. Minthogy nem ismered személyesen a kérdezőt, pláne nem ismered mélyebben, nem állíthatod, hogy gyűlölködés van benne. Egyszerűen leírt valamit. Millióegy oka lehet, amiért a kérdezőt ez zavarja. És ez az ok lehet jogos is. De ezeket az okokat nem tudhatjuk, és még a kérdező se biztos, hogy tudja. Tudod, a tudatalattiban előhozhat ezt-azt a látvány, teljesen más dolgokat is, amik a kérdezőt negatívan érintik. De a kis viccelődő humorherold válaszoló szülők ezt úgyse értenék meg, mert nekik csak a gyerekük létezik, más nem.
22/22 anonim válasza:
#20: Mert tényleg csak viccelődni lehet azon, hogy egy embert ez annyira zavar, hogy kiírja a gyakorikérdésekre. De én amúgy először nem viccelődtem. Ha beleesik a tekinteted egy 3 éves fütyijébe, vándoroljon a tekinteted máshova, nem kell vele foglalkozni. Amúgy gyerektelen vagyok, de attól még nem zavarnak a meztelen gyerekek, de ha zavarnának sem foglalkoznék velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!