Csak én kapok hülyét tőle, mikor a nyílt strandon öltöztetik a gyereket?
"Ismerem a fajtádat. Mindenesetre "gratulálok".
Ezt én is írhatnám a magad fajta minden kérdés alatt pszichoanalizáló magukat tévesen nagyon okosnak gondoló megmondóemberekre.
engem nem zavar, kell látványosság a pedofiloknak is.
Szarkazmust félretéve, de engem is zavar, de ha a szülőnek nem fontos,nem lehet mit tenni. És nem a gyerek meztelenségével van bajom, de tavaly pl a strandról vittek el egy kétes alakot, aki a kisgyerekes családok körül sertepertélt, és eléggé "izgalmasnak"találta a helyzetet. De sok szülőnek ez belefér.
Komolytalan a válaszolók többsége. Viccelődni a humor kategóriában kell. Feltételezem, nem fogja a kérdező a kis vicces beszólásaik miatt elkerülni a strandokat, mert nyilván azért jár oda, mert szereti a strandot.
Nos, én is szeretek strandra járni, de most hirtelen nem emlékszem olyanra, hogy gyereköltöztetést láttam volna. Így nem is tudott zavarni. Ettől függetlenül valóban illene valami kevésbé szem előtti helyet keresni, mert tényleg nem érdekel senkit idegen gyerek fütyije, vagy puncija. A téveszmékkel ellentétben nem azért néz oda az ember, mert oda akar nézni, hanem mert éppen beleesik a látómezőbe, akaratlanul is. Engem sem érdekel senki gyerekének a fütyije, tényleg amennyire lehet, nem mások előtt kéne művelni a mutatványt.
A kérdező jól írta, azt írta, "ne ott 100 ember előtt villanjon ki esetleg valamije" Tehát nem arról ír, hogy egy kevésbé észrevehető helyen kivillan esetleg valamije. De a kedves válaszoló szülők csak viccelődni tudnak, szöveget értelmezni nem. Tényleg csak kb. fél perc lenne arrébb vinni a gyereket, oda, ahol nem 100, hanem maximum 5-10 ember részesülhet a felemelő látványban. Legalábbis a kérdésből ezt érzem, ez a kérdező problémája, és ez jogos.
Hogy a gyerek méltósága sérül-e, nem tudom, de valóban célszerű lenne kiskorától arra tanítani, hogy nem mások előtt öltözünk.
Azt veszem észre, akinek kisgyerek van, elfelejti, hogy más emberek is léteznek a kis családján és gyerekén kívül, és őket esetleg zavarhat. Most arra gondolok, hogy a tízemeletesek közötti parkolóban bőgetteti egész délután azt a szerencsétlent, hogy lehetőleg mindenki hallja, és üvölt is utána, hogy "gyere ide", stb. De biztos az lehet valami pszichopata, a kis vicces válaszoló szülők szerint, akit zavar ez, hogy a lakásában is ezt kell hallania.
Nem szoktam ennyit írni. A lényeg: valóban nem 100 ember előtt kéne öltöztetni, hanem picit arrébb kéne menni, másrészt kiskortól kezdve arra tanítani a gyereket, ne mások előtt villantsa elő a fütyijét. Bár a kis vicces, humorral hárító válaszoló szülők ezt úgyse értenék meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!