Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Verekedett, lökdöste a többi...

Verekedett, lökdöste a többi gyereket, holott eddig nem csinált ilyet?

Figyelt kérdés

Bölcsődéből jelezték tegnap.

Semmilyen változás nem volt körülötte most, ami indokolná az agressziót. Fogzik, amiatt nyűgös, ez igaz, rosszabbul is alszik.

Mi okozhatja ezt a viselkedést? Várjunk, hogy ismétlődik-e, hátha csak rossz napja volt?

2016. júl. 9. 08:50
 1/6 anonim válasza:
lehet hogy csak azért mert fogzik, de szerintem várjatok még, lehet álmos volt vagy csak rossz napja
2016. júl. 9. 09:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Semmit nem tudunk az előzményekről, körülményekről. Lehet, hogy valaki piszkálta.
2016. júl. 14. 12:06
 3/6 A kérdező kommentje:
Azért is tartottam furcsána, mert van egy vele egyidős barátnője, aki a szomszédunk is egyben. Volt nézeteltérésük, de soha nem láttam agresszióra utaló jelet. A legdurvább jelent eddig egy homokozólapát cibálása volt (két gyerek a két végét). Ha nagyon kiborl, akkor inkább leroskad a földre és sír, eseteg félretol más gyerekeket, ha útban vannak, de ütni még nem láttam.
2016. júl. 14. 12:55
 4/6 anonim ***** válasza:
És tudod végül is, hogy mi történt a bölcsiben? Mit tudtál meg azon kívül, hogy verekedett? Mert ez nagyon kevés infó. Lehet, előtte percekig őt ütötték, vagy nem evett ebédre egy falatot sem és már az éhségtől volt agresszív, vagy a többiek egész délelőtt kizárták a közös játékból és már nem bírta tovább a frusztrációt vagy mittudomén. Valami háttérinfó csak kéne, nem?
2016. júl. 14. 13:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem tudja máshgy önmagát érvényesiteni.

Intézményekben csak akkor figyelbek a gyerekre ha az már sir vagy balhézik.gyerekem is keményebb habitusu lett, miota jár, de itthon mindig sikerül levetkőznie es visszaváltoznia, pedig nem szabályozom csak éreztetem azt hogy itthon nem kell a cirkusz ahhoz hogy valamit elérjen kedvesen figyelmes vagyok vele

2016. júl. 14. 13:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Èn ami a homokozot tekinti, cserekereskedelemre nevelem. Minden gyerek odaad valamit ha kap másikat helyette, az én gyermekem is.vagy megkerdezzuk a masikat ha ezt nem adja oda akkor mit szabadna.
2016. júl. 14. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!