Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit, hány óra körül és mennyit...

Mit, hány óra körül és mennyit eszik kb. másfél éves korú gyereketek uzsira és vacsira?

Figyelt kérdés
Az én kicsim szilárd kaját alig fogad el, ellenben éjjel éhesen ébred és tápszert eszik cumisüvegből.
2010. ápr. 15. 13:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én kislányom 3-4 óra között uzsonnázik általában 1 túró rudit, tejszeletet, pinguit, vagy pár szem kekszet, esetleg némi péksütit, de van amikor nem is kell neki semmi. Vacsora 7-kor van, akkor eszik egy kicsi szelet kenyeret margarinnal, vagy vajrémmel, esetleg 1 pár virsli szigorúan kenyér nélkül. Ha fogzik, akkor nem is vacsizik.

Alvás előtt, 9-kor 200ml tápszert iszik.

2010. ápr. 15. 15:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Az én kislányom ennyi idős pont. uzsonnára -négy körül-eszik pl. pogácsát, felvágottat, kiflit, vagy túrórudit, túrókrémet, és gyümölcsöt is általában, almát vagy banánt. Vacsorára vagy azt, amit ebédre, vagy tejpépet, vagy üveges főzeléket.
2010. ápr. 15. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!