Mennyi tévét néz a másfél éves gyereketek? Mármint neki való, egész piciknek szól rajzfilmeket?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 15. 15:24
1/18 anonim válasza:
Egyáltalán nem nézett ennyi idősen tévét.A picinél már más lesz a helyzet sajnos,ő a nagyobbal együtt nézi.
2/18 anonim válasza:
Én nem tiltottam a tv-t neki soha (a mesefilmeket), de egyáltalán nem érdekelte másfél évesen. Most 28 hónapos, most van olyan, hogy két-három Eperke mesét is végignéz egyhuzamban, mert imádja. :)
3/18 Vérszomjas pandamaci válasza:
1,5 évesen nem kellene.
Persze ha van egy nagyobb gyerek, ott elkerülhetetlen, de 1,5 évesen még korai.
4/18 anonim válasza:
Nálunk egész nap megy a tv, bár általában senki nem nézi. Én teszem a dolgom, takarítás, főzés, játék a gyerekkel,meg még mikor mi, a lányom pedig játszik, mikor egyedül, mikor velem. Van hogy rá-rápillant, de igazából nem érdekli. Amikor mesecsatornára (jobban mondva babacsatornára) kapcsolom, akkor nézi huzamosabban a tv-t, de 10 percnél tovább az sem köti le.
5/18 A kérdező kommentje:
igazából nem kifejezetten a tévénézéstől van szó. egy nagyobb barátjánál látott egy elmo részt, megkaptuk dvd-n, és auóta azt szeretné nézni. állandóan azt hallgatom: ...eeelmooo elmoelmoelmo!:)Más nem igazán érdekli, nálam egész nap nem megy a tv, csak este, de akkor sem igazán érdekli, még a mesecsatornák sem. talán még a bogyó és babóca, amit végignéz, ha belebotlunk. szóval az a kérdés, hogy ha kifejezetten elmót kéri, akkor engedjem-e nézni?
2011. ápr. 15. 15:40
8/18 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat! és akkor még egy kérdés:) mennyi ideig engednétek? kb. 15 perc egy rész.
2011. ápr. 15. 15:58
9/18 anonim válasza:
Az elmot én is engedném, nekem nagyon tetszik az a mese, nem értelmetlen gagyiság, mint sajna mostmár a legtöbb. Éneklés, számolás van benne, mondókák, nagyon örülnék ha a picim pont egy ilyen mesét szeretne nézni. Ha ő kéri, akkor betennék neki egy vagy max két részt, de amúgy ha nem kéri, nem ültetném le, hogy nézze.
10/18 anonim válasza:
Ilyen idős korban elég szerintem egy rész egy napra.
(Mondom ezt úgy, hogy az enyém is nézett félórán át is mesét. De állítólag többet nem szabad. Túl sok inger még neki, és nem is érti egyébként, hogy miről szól.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!