Mennyi tévét néz a másfél éves gyereketek? Mármint neki való, egész piciknek szól rajzfilmeket?
Minimax megy elég sokat, hol nézi, hol mást csinál.
Ha elkezdek neki mesét olvasni, kb 3 mondat után feláll, és ott hagy.:-D
Szia, az én kisfiam is imádja elmo-t, és tényleg értelmes mese, tőle tanult meg számolni 1,5 évesen 10-ig számolni.
Ő egy nap 3 részt is megnéz, ez persze a nap különböző szakaszában. És engedem, mert látom, hogy értelmes mese, nyilván egy hülye ben10 vagy ezeket a japán meséket nem engednék neki.
Az én másfél évesem reggel megnéz egy Mickey egér játszóterét, de van, hogy jobb dolga akad, és otthagyja. Délután Elmo, de azt sem nézi végig. Van rengeted Thomas, és Chuggington DVD-nk, néha hoz egyet-egyet, hogy tegyük be, beteszem, max. 1 részt megnéz az 5ből és megy a dolgára. A zenecsatornák jobban lekötik, mint a mesék.
Habár volt egy időszak, amikor a Disney Channel-en ment a Matuka meséi, utána megírattuk DVD-n az összes részt, na azt a végtelenségig tudja nézni. Egy időben egymás után 2szer is meg kellett nézni. Meg a rendes Verdákat is szereti.
2 hetente egyszer megnézzük, de van, hogy ő bealszik rajta. :D
Na, lehet, hogy én is egy rossz mumus vagyok , aki enged a tvnézés csábításának.
A helyzet nálunk az, hogy bár nézné a 1,5 évesem a meséket és így nyerhetnék egy kis időt a házimunka (főleg a főzés) elvégzésére. A kicsi egy igazi örökmozgó, egész nap megy (miközben persze rajtam lóg és nyíg) semmi, de semmi nem köti le. Se a könyvnézegetés, kirakózás, ha egyedül hagyom 1 percen belül ott van mellettem a konyhában ( a szoba pont a konyha mellett van és lát is engem, de hiába). Így hát én örülnék, ha néha lekötné a mesenézés, de fütyül arra is... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!