Másfél éves gyereketek is "kezelhetetlen" néha? :-)
Figyelt kérdés
Újabban előfordul, hogy kislányom minden ok nélkül hisztibe tör ki, amitől néha már elkeseredek. Talán én rontok el valamit? Pedig nincs minden megengedve, szépen beszélünk vele, soha nem szoktuk verni, mégis csapkod néha, kiabál, ha rajta van a dili. Ti milyen módszerekkel kezelitek a hisztit?2010. okt. 26. 12:11
1/1 anonim válasza:
Ne ess ettől kétségbe! Ez a korosztályára jellemző viselkedés, nem te rontottad el! :)
Nem könnyű mindig kezelni, de a lényeg szerintem, hogy maradj nyugodt és kedves. Ne bántsd, és ne kiabálj vele, mert attól csak kulminálódik a feszültség mindkettőtökben.
Én van amikor magára hagyom, ha földhöz veri magát, így hamarabb abbahagyja, mert nincs kinek szerepelnie. Vagy simogatom, kedvesen szólok hozzá és próbálom elterelni a figyelmét vmi egészen mással. De ez is gyerekfüggő. Nem mindenkinél válik be ugyanaz, próbálgatni kell, rá mi hat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!