Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miben alszik másfél év koruli...

Miben alszik másfél év koruli gyereketek?

Figyelt kérdés
17 hónapos a kislányom,kinotte a hálózsákot.Nem tudom,hogy miben altassam,hogy ne fázzon meg,a takaró csak pár percig van rajta.
2010. febr. 12. 15:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Az enyém pizsamában alszik. A hálózsákot egyáltalán és a paplant se tűri magán sokáig. Éjszaka általában 19-20 fok van, mégsem volt még soha sem beteg.. esetleg próbáld a takaróját két oldalt a matrac alá gyűrni, úgy nem rúgja le magáról...
2010. febr. 12. 15:53
 2/11 anonim ***** válasza:
A lányom 15 hónapos múlt és zsákban alszik.Lemértem neked,a zsák 90 cm hosszú válltól! mérve és nem ér végig benne.A lányom,80-86-os ruhát hord.Biztos lehet kapni nagyobbat pl. Tesco.
2010. febr. 12. 15:54
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék venni nagyobbat,mert már ezt is állandóan tépte le magáról,nem tetszett neki,hogy nem tud benne menni.Várom még a válaszokat,koszi!
2010. febr. 12. 15:57
 4/11 anonim ***** válasza:
Hosszú ujjú body, tescós frottír hálórugi és anyósom által varrt ujjatlan, bő polár rugi.
2010. febr. 12. 16:04
 5/11 anonim ***** válasza:
mint az utolsó, mármint számban és nem szintén az anyósa által varrt holmiban.
2010. febr. 12. 16:09
 6/11 anonim ***** válasza:

rendes pizsamaban,zokni nelkül,body van alatta.

Nem fazik meg,pedig lerugja a takarot magarol.

2010. febr. 12. 16:41
 7/11 anonim ***** válasza:

az enyém egy olyan óriási hálózsákban, ami még 2 éves korában is jó lesz rá:)

takarót én nem rakok rá.

a zsák alatt pizsama vagy rugdalózó, alatt bodyval. a pizsamához zokni is.

2010. febr. 12. 17:17
 8/11 anonim ***** válasza:

Szia!

20 hónapos lánykám harisnyanaci, hosszú ujjú body!

Takaró ami a kiságyhoz való kicsi már azt elveszíti, de kapott a nagymamától ilyen mikroszálas takarót (amit én subának hívok, mert olyan jó puha:)) azt nagyon szereti 150*200 m-es télen duplán hajtva teszem rá, nyáron szimplán, de akkor is belecsavarja magát nagyon szereti!

Volt úgy, hogy átázott a pelus és sírt, hogy betettem a mosógépbe, aztán ezért még vettünk 2 db-ot, egyik a férjemé lett a másik meg a pót a lánykámnak!

Vegyél neki egy mikroszálas takarót, vagy polárplédet és azzal vagy szimplán vagy duplán is tudod takarni, ja és tudja vinni magával, ha forgolódik.

Boldog gyermek neveslést kíván egy 20 hónapos kislány anyukája aki 29 hetes kismama is.

2010. febr. 12. 18:13
 9/11 anonim ***** válasza:
Szia, nekem a lányom ilyen, hogy nem szereti a takarót a hálózsákot meg soha nem tűrte meg magán. A hugom volt még ilyen és most anyukám előkereste az ő hálózsákját ami úgy lett neki megcsinálva, hogy alul meg egy kicsit oldalt fel lett vágva és így tudott bent menni. Mostanába azt adom a lányomra és ezt egész jol elviseli magán. Olyan mintha egy nagy egyberészes szoknya lenne :)
2010. febr. 12. 21:58
 10/11 anonim ***** válasza:
Én lányom is hálózsákban alszik, ő szereti nem tud este anélkül elaludni. Én a teszveszen veszem, hatalmasak is vannak. a helyedben talán harisnyát adnék rá és arra a pizsit vagy rugit.
2010. febr. 12. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!