Mit szólnátok, ha azt látnátok, hogy egy nő pórázon vezet két kisgyereket?
Nem újdonság. A hatvanas években a nagybátyámra is raktak, nagyon szaladgált volna mindenhová, az autók alá is.
Megvédi a gyereket, ennyi. Nem az ördögtől való.
Nekem is furcsa.Egyébként már nálunk is elterjedt,pedig kis városban lakok.
Ez csak akkor vicces,amikor megyek a kutyámmal sétálni,akin hám van és odajön egy kisgyerek kutyát simogatni,akin szintén hám van,ilyenkor mindig olyan érzésem van,mintha egy másik kutyával találkoztunk volna:D
Persze ettől függetlenül én jó ötletnek tartom,mert nem egyszer láttam már kisgyereket,aki elkezdett rohanni az út felé és anyuka alig tudta elkapni.(és még hibásnak se mondanám az anyát,mert csak egy pillanatra hajolt le a másik gyerekhez,aki a babakocsiba volt hogy adjon neki valamit és ennyi elég is volt.Annyira görcsösen meg szerintem senki nem fogja a gyerek kezét,hogy otthon megfogod és nem engeded el,amíg hazaértek,mert mi van ha közben máshoz is kell a kezed,pl zsepit elővenni vagy cumisüveget kinyitni). Meg elég sok gyerek van,ki például nem akarja megfogni valamiért anya kezét és így legalább nem a gyerek kapucniját húzod,amivel azért szorítod a torkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!