Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit szólnátok, ha azt látnátok...

Mit szólnátok, ha azt látnátok, hogy egy nő pórázon vezet két kisgyereket?

Figyelt kérdés
Ilyen hám van rajtuk, mint a kutyákon, arra van rákapcsolva a póráz és így mennek az utcán. Egy jól szituált nőről van szó.
2016. jún. 1. 19:48
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
90%

Nem újdonság. A hatvanas években a nagybátyámra is raktak, nagyon szaladgált volna mindenhová, az autók alá is.

Megvédi a gyereket, ennyi. Nem az ördögtől való.

2016. jún. 1. 20:23
 12/32 anonim ***** válasza:
82%
H8-as voltam. Regen nem poraznak, hanem hamnak hivtak :D
2016. jún. 1. 20:24
 13/32 anonim ***** válasza:
91%
Semmit nem szólnék. Egy gyereket még csak kézben tud tartani az ember. Nah de kettőt már nehéz, főleg ha nem kisangyalok. Én egyszer kaptam el gyereket mielőtt lelépett volna egy 50 km/h-val jövő kamion elé. Soha nem feledem el az anyukája arcát.
2016. jún. 1. 20:27
 14/32 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam, hogy ez ilyen megszokott, sose láttam még ilyet azelőtt.
2016. jún. 1. 20:41
 15/32 anonim ***** válasza:
88%
látványra borzasztó,de tényleg meg tudja védeni a gyerek életét adott szituációban.
2016. jún. 1. 21:12
 16/32 anonim ***** válasza:
74%
A gyereknek is jobb, mintha a kezénél rángatnák és fél lépésre se tudna eltávolodni. Egy egy-két évest te is eleve csak görnyedve tudnál vezetni. Ennél ezerszer jobb a hám.
2016. jún. 1. 21:19
 17/32 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem semmi ross znincs benne. Biztonságosabb, mint ha a kezét fognád, mert nem tudja kihúzni magát és a gyereknek is jobb, hogy picit távolabb mehet, nem 10 centire csak és folyamatosan fel kell nyujtsa a kezét (én pl emlékszem, hogy amiatt nem szerettem fogni a süzleim kezért, mert egyszerűen elfáradt olyan hosszú ideig felemelve)
2016. jún. 1. 21:26
 18/32 anonim ***** válasza:
10%
A póráz ugyanazt képviseli, mint a "gyere vissza azonnal mert kapsz egy rohadt nagy pofont". Nem korlátozni kéne a gyereket hanem időben megtanítani arra hogy mi a helyes és mi nem.
2016. jún. 1. 21:36
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is furcsa.Egyébként már nálunk is elterjedt,pedig kis városban lakok.

Ez csak akkor vicces,amikor megyek a kutyámmal sétálni,akin hám van és odajön egy kisgyerek kutyát simogatni,akin szintén hám van,ilyenkor mindig olyan érzésem van,mintha egy másik kutyával találkoztunk volna:D

Persze ettől függetlenül én jó ötletnek tartom,mert nem egyszer láttam már kisgyereket,aki elkezdett rohanni az út felé és anyuka alig tudta elkapni.(és még hibásnak se mondanám az anyát,mert csak egy pillanatra hajolt le a másik gyerekhez,aki a babakocsiba volt hogy adjon neki valamit és ennyi elég is volt.Annyira görcsösen meg szerintem senki nem fogja a gyerek kezét,hogy otthon megfogod és nem engeded el,amíg hazaértek,mert mi van ha közben máshoz is kell a kezed,pl zsepit elővenni vagy cumisüveget kinyitni). Meg elég sok gyerek van,ki például nem akarja megfogni valamiért anya kezét és így legalább nem a gyerek kapucniját húzod,amivel azért szorítod a torkát.

2016. jún. 1. 21:52
 20/32 anonim ***** válasza:
59%
Mégis mit szólnék? Nekem is van.
2016. jún. 1. 22:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!