Tó szólnátok, ha az egyik kisgyereket állandóan úgy viszik oviba, hogy a sárgás zöldes váladék a szájában lóg?
Figyelt kérdés
Már többször vitték úgy, de ma reggel ismét. Szóltam, hogyha szájában lóg a gyereknek a takony, erre az anyja válasza az volt, hogy előfordul, ilyen az ősz.
Anyuka nem dolgozik, otthon van.
Kinek szólnátok?
2014. nov. 18. 11:06
1/12 A kérdező kommentje:
*Ti
2014. nov. 18. 11:10
2/12 anonim válasza:
Óvónő dolga lenne. Mi az ilyen gyermeket elküldjük haza, és csak orvosi igazolással hozhatja. De sajnos néha ez sem megoldás, mert sok gyerekorvos kiadja az igazolást, hogy mehet közösségbe.
3/12 anonim válasza:
Sajnos ez a mi ovinkba is igy volt.én szóvá is tettem.de sajnos nem tudtak mit kezdeni az óvónénik sem,mert a szülő vitt igazolást,hogy mehet közösségbe a gyerek.
4/12 A kérdező kommentje:
És az ÁNTSZ tenne valamit?
2014. nov. 18. 11:18
5/12 anonim válasza:
Nem tesznek semmit. Vizsgálatot rendelhetnek el, de az orvosok rendre szórják az igazolásokat, mintha muszáj lenne. Nem normális se a sárgás, se a zöldes orrválladék, viszont könnyebb neki otthon, ha nem kell a gyerekkel foglalkozni, neveli az óvoda.
7/12 mi a fene válasza:
Szólnék, sajnos az emberi butasággal és rossz indulattal szemben a normális ember tehetetlen. A vezető óvónőnek szólnék.
8/12 mi a fene válasza:
Beszélnék az anyukával is, hogy nézesse meg a gyereket szakorvossal,-ha sűrűn előfordul- lehet hogy nagy az orrmandulája.
9/12 A kérdező kommentje:
Tegnap mikor mentem a lányomért, akkor vitték haza őt is. Velem volt a 10 hónapos kisfiam is. A beteg gyerek belemaszott a babakocsiba szó szerint és összepuszilgatta a fiam. Ma reggelre úszott a kisfiam a sárga takonyban
2014. nov. 19. 10:13
10/12 anonim válasza:
Mi pl. többen szóltunk a vezetőnek, de akár a falnak mondtuk volna. Azt mondta, hogy ha van igazolás és nincs láza a gyereknek, beveszik. Csak ugye ott kezdődik a gond, hogy sok szülő a reggelt nurofennel indítja, és hiába szólsz, nem fogja elvinni orvoshoz, pedig munka előtt vagy után az ügyeletre bevinni nem egy nagy dolog. Csak nem veszik a fáradtságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!