Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lehet sok a pusziból?

Lehet sok a pusziból?

Figyelt kérdés

21 hós lányom iszonyat puszis. Sosem gondoltam volna, hogy emiatt panaszkodni fogok valaha is, de ez már néha nekem is sok...

Állandóan rajtam lóg, reggel még ki sem nyilt a csipája-az enyém sem-de már puszilgat, a számat, arcomat, fülemet, homolkomat, mindenemet... és ha nem adhat oda, ahova akarja, sértődés és sírás van. Nem tudom öltöztetni, mert ölelget, puszilgat, alig bírom ráadni a ruhát...

Puszilgatna evés közben is, kajás szájjal, arról sikerült leszoktatnom hogy előbb meg kell mosakodni...

Van másnak is ilyen puszis babája, gyereke? ÉS gondolta volna, hogy ez is lehet "terhes"?

2010. ápr. 9. 21:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia az én kisfiamnak is volt ilyen korszaka neki is pont 21hós korában mindig mindent puszilgatott még a falat is :D:D:D Én nagyon örültem neki h ennyire puszis lett de amilyen hirtelen jött ez a b dolog olyan hamar el is mult :S Mostmár nagyritkán ad puszit :S

Szerintem addig rülj még ilyen mert pár év mulva már nem ezzel lesz elfoglalva :D::D

jo szeretgetést

2010. ápr. 9. 22:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Próbáld meg megtanítani puszit küldeni! Tudod, puszi saját tenyérbe és fújás anya felé. Ez egy jó szórakozás, messziről is lehet dobálni a puszikat, hátha akkor "lélegzethez jutsz" :)))
2010. ápr. 9. 22:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Örülj neki, az én babám meg nem akar puszilkodni sosem:(
2010. ápr. 9. 22:48
 4/5 omadjoe ***** válasza:
100%

a mi 3 éves lányunk nagyon "puszilkodos" anyát, apát, mamát,papát. puszilgatja. én személyszerint örülök neki. söt biztatom! "adj anyönak/papának/apának/mamának puszit!" örömmel megy, és ad. de nem egyet, sokat!!! :D

de van olyan napja is, hogy csak apának ad puszit, ha ad. másnak nem.

2010. ápr. 9. 23:56
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
kisfiam is ennyi idős,és ugyan ilyen puszilos,ölelgetős,és mindig mondja h szeret,én egyszerüen imádom ezt
2010. ápr. 11. 14:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!