5 éves kislányom székrekedéses, mit kellene tenni? Az ötödik napja nem kakil. Folytatás lent
Figyelt kérdés
Olyan már többször volt, hogy 2, esetleg 3 napig nem volt széklet, de nem foglalkoztunk vele túlzottan, mert aztán mindig megoldódott magától. Most viszont ma van az ötödik nap, hogy nem volt semmi, tegnap már panaszkodott, hogy fáj kicsit a hasa. Adtam Laevolac szirupot,tejet, lekvárt,de semmi. Reggel feltettem neki egy glicerines kúpot, attól ingere lett, de végül csak a kúp csusszant ki, más semmi.Nemrégen bedugtam neki még egyet, mondtam, hogy tartsa bent, amíg csak tudja, de már sírt, hogy fáj neki, leült a wc-re, de megint csak a kúp...Felhívtam a gyerekorvost, azt mondta, hogy adjak egy beöntést, az biztosan megoldja, ha nem akkor vigyük be. Hát a beöntéstől én egy kicsit irtózom, én még sosem adtam neki, egyszerűen nem szeretek a popsijába dugdosni semmit sem, ő meg egyenesen gyűlöli, hisztizett a kúp miatt is. De most kénytelen leszek megtenni, hogy ne kelljen kórházba mennünk. Ha valaki leírná, hogy hogyan kell beöntést beadni kíméletesen, megköszönném. A normális válaszokat előre is köszönöm, remélem megoldódik a gond.2016. máj. 18. 15:11
11/12 A kérdező kommentje:
Nem volt egyszerű
2016. máj. 18. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!