2 évesemnek adhatok chilis babot (nem túl csípős, inkább paradicsomos), ha kér belőle?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 13. 14:18
1/4 anonim válasza:
Nyugodtan, söt ha kicsit csípös és a gyereknek ízlik, úgy is lehetne. (Persze tényleg csak nagyon enyhén csípösröl van szó)
2/4 anonim válasza:
Igen, bár én óvatosságból a babokat picit megnyomnám villával, hogy ne kerek legyen a felülete (fulladásveszély miatt).
3/4 anonim válasza:
Adhatsz, de kétlem, hogy ízlik neki. A kisgyerekek általában jobban érzik az ízeket, a kicsit csípős nekik sokkal csípősebb, mint nekünk. De vannak kivételek. Majd írd meg, mit szólt hozzá. :)
4/4 anonim válasza:
(De ennék már egy jó csípős chilis babot!)
Az én nem egészen két évesem éppen tegnap nyavajgott végig a vacsora alatt, hogy meg akarja kostolni az erős zöldpaprikát (még nekem is veszett erős, pedig imádom). Egyszerűen nem hagyott békén vele, úgyhogy odakészítettem egy fél pohár tejet és hagytam, hogy megnyalja a paprikát. Látni kellett volna az arcát. Gyorsan ivott rá tejet, majd közölte, hogy bele akar harapni. Vágtam neki egy negyed karikát és a szájába adtam. Még furább fejet vágott, de hősiesen lenyelte, majd ismét ivott rá tejet. Az az érzésem, hogy csak azért is kérni fog legközelebb is. Arra emlékszem, hogy kicsi koromban a nagymamámtól én is mindig csípős krumplis tarhonyát kértem. Alig bírtam megenni, de valamiért mégis szerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!