Bűntudatom van, hogy nem hiányoznak a gyerekek?!
Fura mindenesetre. 2016-ban, amikor kiírtad a kérdést, 3 éves volt a kisfiam, 1 éves a kislányom. Bizony, eltelt 4 év. A most 7 éves kisfiam most alszik először több napot az egyik mamánál nélkülünk és a húga nélkül (a tesójával már aludt ott, akkor működött a dolog). Nagyon hiányzunk Neki. Ma reggel már pityeregve hívott föl, hogy szeretne hamarabb hazajönni, mint ahogy megállapodtunk. Szinte ölelte a laptop képernyőjét, annyira szeretett volna megölelni engem. És nekem is őrülten hiányzik. Sokszor azon kapom magam, hogy a kisfiamon merengek, vajon mit csinálhat a mamánál. A kislányommal kapcsolatban is pont így éreztem, amikor egyedül nyaralt a mamánál. Kölcsönösen nagyon hiányzunk egymásnak, és ez így van rendjén. Még egy 7éves is olyan picike, természetes (és szükségszerű is), hogy hiányolja a családját.
Valóban vmi nagyon fontos és ösztönös érzés hiányzik belőled, kérdező. Ez csak azért baj, mert ezt a sivár lelkületet adod át a gyerekeidnek, akik majd szintén képtelenek lesznek ragaszkodni a gyerekeikhez. És a generációk görgetik maguk előtt ezt a terhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!