Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nekivágnál egyedul gyermekkel...

Nekivágnál egyedul gyermekkel külföldnek?

Figyelt kérdés

Szóval mindent neked kell megoldani szinte nullatol persze nyelvismerettel.

Alberlet van, de találj munkát, oldd meg hogyan tudsz bejárni, keress bölcsödet, óvodát, gyerekorvost, helyezd el a gyermeket, találd ki hova hordod akarmilyen fejlesztesre, idegen nyelvű iskolai tananyagot kövess nap mint nap...

És ha baj van, nincs egy rokon, barát aki valoban segítségnek számítana

2016. márc. 18. 14:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Elozo vagyok. Ismerost, baratot meg majd szerzel !!!
2016. márc. 18. 16:12
 12/13 anonim ***** válasza:
93%
9es te valakivel nagyon összekeversz.. én ilyet sosem írnék, mivel már egy hét hetes magzatnak ver a szíve és 12 hetes korára már teljesen ember formájú. És ott ahol én éltem, a külföldi betelepültek gyerekeit nem vették fel oviba, csak akkor ha mindkét szülő dolgozik. És kérdező nem, segélyekre alapozva nem mennék ki.
2016. márc. 18. 16:22
 13/13 anonim ***** válasza:
Így nem!
2016. márc. 18. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!