Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti ilyen nagy ködben is...

Ti ilyen nagy ködben is sétáltok 3,5 éves körüli gyermekkel?

Figyelt kérdés

Akkora köd volt egész délelőtt, hogy egy kis túlzással alig lehet látni valamit. Napok óta ki se tudunk menni. Kicsit köhög is a kislányom. Nagyon bezárva érezzük magunkat.

Ti kimentek nagy ködben sétálni? Mennyi időre?

2015. dec. 23. 13:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Dehogy megyünk, nem szívjuk a szmogot.
2015. dec. 23. 14:27
 2/10 A kérdező kommentje:
Mi nem Budapesten lakunk, de városban. Egy park közepén szinte, nem tudom h így is olyan ártalmas-e.
2015. dec. 23. 14:32
 3/10 anonim ***** válasza:

Mi vidéken élünk, nincs szmog de nem megyünk ki ilyenkor csak ha mindenképpen szükséges.

A felsőlégúti betegségnek sem tesz jót az ilyen idő, inkábbne vidd ki szerintem.

2015. dec. 23. 14:36
 4/10 anonim ***** válasza:
35%

Mindig sétálunk, semmi baja valószínű pont ezért...gyümölcsben gazdagon táplált, egészségesen eszik , nincs óvva a kosztól sem, mint egy hímestojás.

1 évben max 1szer beteg.

2015. dec. 23. 14:38
 5/10 anonim ***** válasza:

a 2 nagyobbat vittem akarmilyen ido is volt,de a kicsi kruppos,ot nem lehet.

szerintem ha kohogos a kicsid,akkor inkabb ne vidd ki.gyakran szelloztess,majd ha kevesbe lesz takony ido lehettek kint eleget... jobbulast!

2015. dec. 23. 14:49
 6/10 anonim ***** válasza:

Mi vidéken lakunk, és nem zavar a köd. persze, ma is voltunk kint. Minden nap kimegyünk.

A lányommal voltunk ma lovagolni, ő 7 éves, és a kisebbet is vittem magunkkal.

2015. dec. 23. 15:16
 7/10 anonim ***** válasza:
Mi ma már kivittük a gyerekünket kicsit sétálni, mert napok óta benn vagyunk és őszintén szólva már kezdett zavarni a bezártság, a gyereken is érződött, hogy csinálna már valami mást is. Köd ide vagy oda, délelőtt és kora délután voltunk kinn fél-háromnegyed órát, jól esett, kicsit megmozgattuk magunkat.
2015. dec. 23. 16:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha köhög semmiképpen sem vinném ki.
2015. dec. 23. 19:32
 9/10 anonim ***** válasza:

ha egeszseges miert nem lehet kivinni kodben? komolyan kerdem.

1,5 eves a lanyom 1 orat setalunk delelott 1,5 orat delutan. nekem meg se fordult a fejemben h gond lenne. igaz nem belvaros, pest megye, szmog itt minimalis..

2015. dec. 23. 20:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Persze higy megyünk, nem értem a köd miért akadály. 1-1,5 órát igy is sétálunk, szaladgálunk, karácsonyfát, betlehemet néztünk a napokban.
2015. dec. 23. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!