Ti ilyen nagy ködben is sétáltok 3,5 éves körüli gyermekkel?
Akkora köd volt egész délelőtt, hogy egy kis túlzással alig lehet látni valamit. Napok óta ki se tudunk menni. Kicsit köhög is a kislányom. Nagyon bezárva érezzük magunkat.
Ti kimentek nagy ködben sétálni? Mennyi időre?
Mi vidéken élünk, nincs szmog de nem megyünk ki ilyenkor csak ha mindenképpen szükséges.
A felsőlégúti betegségnek sem tesz jót az ilyen idő, inkábbne vidd ki szerintem.
Mindig sétálunk, semmi baja valószínű pont ezért...gyümölcsben gazdagon táplált, egészségesen eszik , nincs óvva a kosztól sem, mint egy hímestojás.
1 évben max 1szer beteg.
a 2 nagyobbat vittem akarmilyen ido is volt,de a kicsi kruppos,ot nem lehet.
szerintem ha kohogos a kicsid,akkor inkabb ne vidd ki.gyakran szelloztess,majd ha kevesbe lesz takony ido lehettek kint eleget... jobbulast!
Mi vidéken lakunk, és nem zavar a köd. persze, ma is voltunk kint. Minden nap kimegyünk.
A lányommal voltunk ma lovagolni, ő 7 éves, és a kisebbet is vittem magunkkal.
ha egeszseges miert nem lehet kivinni kodben? komolyan kerdem.
1,5 eves a lanyom 1 orat setalunk delelott 1,5 orat delutan. nekem meg se fordult a fejemben h gond lenne. igaz nem belvaros, pest megye, szmog itt minimalis..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!