Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kirándulás 2 éves gyermekkel....

Kirándulás 2 éves gyermekkel. Milyen hordozási ötleteitek vannak?

Figyelt kérdés
2 éves nagyfiú, imád sétálni, de ha elfárad, nagyon nyűgös lesz. Egy rövidebb erdei túrát tervezünk, amelynek a vége felé lehet, hogy inkább már ölben szeretne lenni. Van egy kendőm, de abban a pici húgát vinnénk. Láttam már olyan fémmerevítős, hátravehető hordozót, direkt magyobb gyerkőcnek kifejlesztve. Mi annak a neve? Vélemények?
2015. márc. 25. 13:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne, csak az a bajom hogy egy 12+ kilós gyereket sok kilométeren át cipelni nem éppen a szórakozás kategóriába tartozik. Ezért mi inkább a biciklitúránál maradunk, azt hiszem...
2015. márc. 25. 13:55
 2/8 A kérdező kommentje:
Bizony, a fiamnak is van már súlya:-) Épp ezért rövidebb túrát tervezünk elsőre, olyan napszakra időzItjük, amikor éber, így szerintem a visszafelé úton, a vége felé lenne csak szükség a hordozásra. Merre bicajoztok?
2015. márc. 25. 13:59
 3/8 anonim ***** válasza:

Háti hordozó. Lehet kölcsönözni is, ki lehet próbálni. pl. [link]

Nekünk van egy saját, 12 kg-os gyereket néhány órán át még bírok benne vinni.

2015. márc. 25. 13:59
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi, 3-as! Megnéztem, nagyon tuti hátihordozót lehet ott kölcsönözni. Viszont biztosan én vagyok béna, de a címüket nem találtam. Merre vannak? Biztosan figyelmetlen vagyok.
2015. márc. 25. 14:11
 5/8 anonim ***** válasza:
2015. márc. 25. 14:13
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:-)
2015. márc. 25. 14:16
 7/8 anonim ***** válasza:

[link]

Megnéztem én is, ez tényleg jó.

Nekem Manduca-m van, a 13 kilós 2 évesemet simán viszem benne.

A csővázasok nekem nagyon idegenek, szerintem baromi kényelmetlen lehet neked és nehezebb is, mint a sima SSC.

2015. márc. 25. 22:31
 8/8 anonim ***** válasza:
magyarindát is kölcsönöztünk régebben, az is nagyon jó. Abban igaza van a 7. válaszolónak, hogy az jobban fekszik a háton, így kényelmesebb. Ki kell próbálni, én a 2 évesemet már nem tudtam abban beletenni, mert nem volt scc-hez szoktatva és abban eléggé le van korlátozva. Ehhez képest egy háti hordozó sokkal nagyobb szabadságot ad, nagyobbakat szerintem ezért ültetnek már ilyenbe.
2015. márc. 26. 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!