Neked hogy esne ha ADHD- val diagnosztizált 8 éves gyermekedről kolléganőd anélkül nyilatkozná, hogy ez csupán rossz nevelés, hogy valaha találkozott volna a gyermekkel?
A másik gyermekem átlagos, mindkettőt ugyanúgy nevelem.
Már nagyon kicsi korban látszott, hogy a gyermekem sokkal elevenebb, kezelhetetlenebb mint az átlag.
Mára az iskolában gyógyszeres segítséggel nincs fegyelmezési gond, A figyelemzavar viszont sok gondot okoz.
Kolléganőm szerint csakis a büntetés a megoldás, ha például rosszul írja fel a gyerek a házit.
Olyan dologról nyilatkozik kritizálva, saját nevelését dicsőítve amiről fogalma sincs.
Én úgy gondolom jó anyuka vagyok és ezért esik nagyon rosszul ha olyasmiért bántanak amivel kapcsolatban mindent elkövetek, hogy kisfiam tudjon boldogulni, elfogadásra leljen, még akkoris ha mozgékonyabb, szétszórtabb az átlagnál.
Agresszív sosem volt, kedves természetű.
Legtöbbször sikerül úgy tennem, De most olyan támadólag és önelégülten mondta, hogy márpedig neki mi a véleménye, hogy nagyon rosszul esett.
A gyógyszeres kezelésből is cinikus gúnyt csinál.
A gyermeked boldog lehet, hogy nem a kolléganőd az anyukája.
Mindig mondom: először azt kell mérlegre tenni, hogy ki mondja. Csak utána azt, hogy mit mond. Röviden ebben tudom kifejezni a véleményemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!