Ti itattok a gyerekkel Kubu-t? Én most belekóstoltam, de szörnyen elképedtem az ízén, túlcukrozott és túlédesített vacak.
Figyelt kérdés
2016. márc. 17. 15:14
11/16 anonim válasza:
nem szereti a lányom..ha ilyesmit kap egyébként akkor is higítva kapja. De a kubu nem jött be neki
12/16 anonim válasza:
Mondjuk abból is többféle van. Van sűrű, van hígabb, meg ízesített víz. Melyikre gondolsz?
13/16 anonim válasza:
Az eredeti kubut,imádjuk amibe sárgarépa alma banán van ,de van kubu play meg kubu water is igy melyikre gondolsz.
14/16 anonim válasza:
Még sosem adtam neki, én sem kóstoltam. SZerencsére csak vizet hajlandó inni, még ha akarnék ha se tudnék ilyen cukros szarokat adni neki, mert nem fogadja el :)
15/16 anonim válasza:
Én rosszul vagyok az ízétől de a gyerekeim imádják. Legtöbbször hígítva adom nekik és nem ezt isszák állandóan. Heti-kétheti 1x veszek nekik a boltban. A málnaszörp sem jobb, sőt, akármilyen üdítő italt veszel neki, egyik sem lesz egészséges.
Én vegyesen adok inni a gyerekeimnek, isznak vizet is és cukor nélkül teát, kubut, granulátumos teát.
16/16 Cintia180 válasza:
En orulok hogy a parommal nagyon szeretjuk az uditoket es a gyerek is vizzel problkozom itatni de meg egy kortyot se ivott igazan en meg feladtam hogy eroltetsem igaz mi sem iszunk vizet mert nem szeretjuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!