Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti itattok a gyerekkel Kubu-t?...

Ti itattok a gyerekkel Kubu-t? Én most belekóstoltam, de szörnyen elképedtem az ízén, túlcukrozott és túlédesített vacak.

Figyelt kérdés
2016. márc. 17. 15:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
nem szereti a lányom..ha ilyesmit kap egyébként akkor is higítva kapja. De a kubu nem jött be neki
2016. márc. 17. 18:09
 12/16 anonim ***** válasza:
Mondjuk abból is többféle van. Van sűrű, van hígabb, meg ízesített víz. Melyikre gondolsz?
2016. márc. 17. 19:07
 13/16 anonim ***** válasza:
Az eredeti kubut,imádjuk amibe sárgarépa alma banán van ,de van kubu play meg kubu water is igy melyikre gondolsz.
2016. márc. 17. 19:45
 14/16 anonim ***** válasza:
Még sosem adtam neki, én sem kóstoltam. SZerencsére csak vizet hajlandó inni, még ha akarnék ha se tudnék ilyen cukros szarokat adni neki, mert nem fogadja el :)
2016. márc. 18. 19:59
 15/16 anonim ***** válasza:

Én rosszul vagyok az ízétől de a gyerekeim imádják. Legtöbbször hígítva adom nekik és nem ezt isszák állandóan. Heti-kétheti 1x veszek nekik a boltban. A málnaszörp sem jobb, sőt, akármilyen üdítő italt veszel neki, egyik sem lesz egészséges.

Én vegyesen adok inni a gyerekeimnek, isznak vizet is és cukor nélkül teát, kubut, granulátumos teát.

2016. márc. 19. 10:56
 16/16 Cintia180 válasza:
En orulok hogy a parommal nagyon szeretjuk az uditoket es a gyerek is vizzel problkozom itatni de meg egy kortyot se ivott igazan en meg feladtam hogy eroltetsem igaz mi sem iszunk vizet mert nem szeretjuk
2023. márc. 10. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!