Természetes gyümölcslé. Gyereknek nem kellene adni ilyen vacakokat.
2014. aug. 19. 16:23
4/14 anonim válasza:
Víz.
2014. aug. 19. 16:30
5/14 anonim válasza:
Az a baj, hogy mindkettőben van hozzáadott cukor, ráadásul a Kububan szerintem színező anyag is van. Kétszer vettem a kislányomnak, és annyira megfogta a cumit, a ruháját, az előkét természetellenes élénk narancs színnel, hogy nem lehetett kivenni semmivel. Szerintem egyik sem egészségesebb a másiknál.
2014. aug. 19. 16:35
6/14 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy egyik sem túl egészséges, de ha néha kap ilyeneket, attól semmi baja nem lesz. A kérdésem az volt, hogy a kettő közül melyik az egészségesebb. Erre szeretnék választ kapni.
Egyébként egész pontosan kububól a sűrű sárgarépa-alma-banán-őszibarack-eper, vitatigrisből az alma-málna változatról van szó, csak ezt a kettőt szereti.
2014. aug. 19. 16:38
7/14 anonim válasza:
Az én gyerekem is iszik néha ilyeneket, én kubut veszek ilyenkor, a kisebb üvegest, mert annak 50%-os a gyümölcstartalma, a magasabb üvegesnek sokkal kevesebb. (bár az az ízesítés ha nem tévedek amit te veszel, talán 100% gyümölcstartalmú, szóval még jobb) nekem azt az ízt szereti a legjobban, ennek ellenére én is vízpárti vagyok. Ja, és most nincs itthon ezért nem tudom leellenőrizni, de ezek nem tartalmaznak színezéket, ha jól tudom.
2014. aug. 19. 16:53
8/14 anonim válasza:
5-ös vagyok, én is úgy tudom, nincs bennük színezék, de hihetetlen élénk színt hagyott maga után, ezért gyanakodtam. :)
Ha a kettő közül választanék, akkor talán a Kubu lenne az. Ha szereti a gyerkőc, vegyél neki néha, nem lesz semmi baja tőle. :) Az én kislányom a szörpért rajong, csak neki szoktunk venni egy üveg Sió gyümiszörpöt, és extra hígan néha kap belőle.
2014. aug. 19. 17:51
9/14 anonim válasza:
Én kubut szoktam.
De ivott már vitatigrist is. Szeritnem ugyanúgy jó lehet, nem tartalmaznak mesterséges vackokat. Persze édesek.... biztos cukrozottak, de ez van, mégsem valami guragumi és társaival van tele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!