Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Adhatok Kubu-t 1 éves kislányo...

Adhatok Kubu-t 1 éves kislányomnak?

Figyelt kérdés
Egyáltalán nem iszik (tápaszeren kívűl)semmit hónapok óta, ma próbáltam vizezve kispohárból, 1 pohárral megivott.
2009. ápr. 14. 20:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Perzse! kubut már nyugodtan!
2009. ápr. 14. 21:27
 2/3 anonim válasza:

Szia,

Nagyon jó a Kubu, csak ne adj neki minden nap, mert sárga lesz tőle. Vegyél más 100%-os leveket is.

2009. ápr. 15. 12:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Adhatsz nyugodtan, de még a málnásat ne. A többit is szépen lassan, egyszerre ne sokat, és figyeld a reakciókat, ha minden ok, akkor ésszerű keretek között kaphat néha néha.

Ajánlom még neked a Kecskeméti italokat is, meg van a Hippnek meg a többi bébiételesnek is ilyen itala. Többféle ízben. Nagyon finomak, elviselhető az áruk, van hogy akciósan ki lehet fogni. Azért azt csak babáknak készítették, én adtam sokszor a lányomnak mikor kicsi volt. Ha meg jön a nyár, tudsz te is csinálni neki, főleg narancslét ugye a legkönnyebb, de arra meg nehogy érzékeny legyen. A többit inkább enni szépen lassan nagyobbka darabokban is már.

2009. ápr. 15. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!