Milyen vitamint adhatok majd ovikezdés előtt a 3 és fél éves kislányomnak hogy erősödjön az immunrendszere és ne kapjon el mindenféle bacit az oviban?
hmm
mi homeosztázisunk sikerrel :-)
Echinacea angustifolia
Engystol
ezeket szedték felváltva 6 hétig az adagolást szerintem egy homeos orvostól kérdezd meg
gyerek multit kapnak még
Na ha valaki próbált már mindent az biztosan én vagyok.
Akármit adtam a lányomnak, nagyon gyakran volt beteg.
Aztán egy időben nem adtam neki semmit, és hónapokig semmi baja nem volt, csak max. 1-2 enyhe nátha.
A fiam most 2 éves kis bajkeverő akinek olyan szokásai vannak, hogy mindent megeszik a földről, néha kiszed dolgokat a kukából amitől a falra mászom,homokot kóstol,hangyát....szóval állandóan a nyomában kell lennem, viszont egyáltalán nem beteges.
Kezdem elhinni azt a mondást, hogy a gyereknek 2 éves koráig meg kell ennie X kg koszt a jó immunrendszer érdekében.
Szóval arra akarok kilyukadni, hogy ha a széltől is óvod a gyereket és teletömöd vitaminokkal, attól biztos nem lesz egészségesebb, sőt: diplomás ápoló barátnőm olvasta az új felfedezést miszerint a vitaminok túlzásba vitt bevitele rákot is okozhat.
Húúúú, ha ezt a Lenkei dr. hallaná....pedig ki tudja.
Köszönöm szépen a válaszadóknak a segítséget!
Én sem vagyok híve a különféle bogyóknak meg a túlzásba vitt vitaminpótlással se de azért tudom h valamennyi mennyiség kell a szervezetnek h erősödjön az immunrendszere a kicsiknek!Rákérdezek a dokinál akkor h ő mit javasol meg megemlítem neki amiket írtatok,köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!