Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egyiptom, Tunézia vagy Jordáni...

Egyiptom, Tunézia vagy Jordánia 2 éves gyerekkel?

Figyelt kérdés
2 hónapon belül utaznánk. Hova vittétek 2 év körüli gyereketeket nyaralni? Szeretnék tippeket nyaraló helyekre és szállodákra.
2010. márc. 31. 23:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem is 2 éves a kicsim, de én semmiképpen nem vinném ilyen helyekre!!! A kolleganőm évente jár Egyiptomba (már vagy 6x volt ott), mert nagyon tetszik neki az a kultúra, de ő is mindig elmondja, hogy rettenetes a higénia hiánya. Az elhullott, döglött állatoktól, a bűzlő húsokig (már bocs, hogy ezeket leírom) minden van az utcákon, és a meleg miatt nagy a fertőzésveszély is.
2010. ápr. 2. 22:58
 12/12 anonim ***** válasza:
2 éves gyerekkel én sem mennék ilyen messze, hisz neki tök mindegy hol van, a pramisokat meg a hasonló dolgokat úgysem élvezné még. látványosság ami őt is érdekelheti van Magyarországon is, tengerpart Horvátországban! ha valaki ilyen messze utazik az kizárólag önmagáért teszi ami nem gond, de én tuti nem kockáztatnám a gyerekem egészségét!
2010. ápr. 6. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!