Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egyiptom, Tunézia vagy Jordáni...

Egyiptom, Tunézia vagy Jordánia 2 éves gyerekkel?

Figyelt kérdés
2 hónapon belül utaznánk. Hova vittétek 2 év körüli gyereketeket nyaralni? Szeretnék tippeket nyaraló helyekre és szállodákra.
2010. márc. 31. 23:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Bárhova is mész ebben a térségben a hasmenés elkerülésére és kezelésére készülj rá, mert az egy 2 éves gyereknek komoly probléma lehet ott.

Sajna az se garancia ha csak a szállodába esztek.

Arról pedig már szólni se merek, hogy mi van ha hepatetis-A szed össze valahol, mert abból tartós májkárosodás lehet.

Nézd én sokat utaztam a világban, sokszor hátizsákos túristaként, szóval nem vagyok az utazás ellen, de egy két éves gyerekkel nem mennék közel-keletre mert nagyon csúnyán végződhet a happy nyaralás.

Menjetek 2 év múlva, nem maradtok le semmiről, idén meg érjétek be olasz vagy horvátországgal.

2010. ápr. 1. 01:37
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

egyikse,menjetek olyan helyre ahol biztonságos az étkezés!

lásd a nagyeszű Katát,4 hós terhesen egyiptomba ment...

2010. ápr. 1. 07:54
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én gyerekkel Európán kívül nemigen mennék. Pláne nem egy afrikai-ázsiai országba, ahol ki tudja milyen vírusok tombolnak, nincs tiszta ivóvíz, olyan parazitákat lehet egy csepp víztől összeszedni, hogy felzabálnak. Gyereket meg pláne nem vinnék ilyen helyre. Mert ne mondja nekem senki, hogy mehetsz te bármilyen 8 csillagos helyre a vírusok, baktériumok, egyebek megállnak a kerítésnél, hogy hoppá ez itt egy jó hely, ide nem megyünk. És hát ott minden szennyezett, én a palackos vízben sem hiszek, csak akkor ha kifőződ a palackot, de ha nem, akkor a vízben nincs korokozó de a palackon ott van és a gyereked ivás után viszi is be a szervezetébe. Ahányszor előveszed az üveget, áttörlöd Domestosos kendővel (ja de az nem jó, mert az még az itthoni, hétköznapi Rota ellen is hatástalan.)Áh, ha nem fontos, én nem mennék.
2010. ápr. 1. 09:29
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
egyik sem!!! ilyen kisgyerekkel tuti semilyen ilyen helyre nem mennék. Barátnőm vitte el Tunéziába a 3 éves gyerekét, olyan hasmenéssel kellett hazarepülniük, hogy 2 hétig kórházban volt a kisgyerek! Szóval Európa, vagy semmi. kicsi még az ilyen országokhoz!
2010. ápr. 1. 09:56
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Jól írja mindenki, várjatok még vele. Nagyon szép hely mindegyik, de ő még úgy is kicsi, tetszeni fog neki más tengerpart is.

Mi voltunk Tunéziába a férjemmel, de amikor hazajöttünk, ő korházban kötött ki, én meg itthon kínlódtam, mert időben orvoshoz mentem, ő úgy gondlta helyre jön magától. Hát tévedett. Mi nem ettünk szinte semmi olyat, ami az ő vizükből való, csak az étterem ettünk, 4 csillagos volt, tiszta hotel. Fogat is ásványvízzel mostunk, koktélt nem mertünk inni, csak egyet, de azt is gyorsan, nehogy elolvadjon a jég. Halakat se ettünk, mégis csúnya vége lett, 1 hétig majd meg döglöttünk. Hát még egy kisgyerek?! Pedig a férjem masszív emberke, még egyszer sem volt beteg a 10 év alatt mióta együtt vagyunk, csak Tunézia után.

2010. ápr. 1. 13:33
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

egyet értek az előttem szólókkal, ha elmentek ilyen helyre benne van a pakliban, hogy gyerekednek lesz valami baja! Én biztosan nem vinném, nem izgulnék amiatt egész idő alatt, hogy lesz e valami baja a sok nyavajától, amit ott össze lehet szedni! szerintem is olaszország vagy horvátország.

arról nem is beszélve, ha valami baj lesz a repülés nagyon nehézkesen oldható meg visszafelé.hallgass az előttem írókra! szia

2010. ápr. 1. 14:45
 7/12 A kérdező kommentje:

Ki az a Kata?

Hepatitis oltás nélkül még Horvátországba sem vinném el a gyereket. Én be vagyok már oltva rég és a férjem is.

Köszönöm a válaszokat, átbeszéljük és úgy döntünk.

Spanyolország és Olaszország még ami szóbajöhet mert oda akkor auval megyünk.

2010. ápr. 1. 16:28
 8/12 anonim ***** válasza:
Sziasztok, én kisebb gyerekkel is voltam már a Közel-Keleten, igaz, nem nyaralni, hanem rokonlátogatóban. sosem volt semmi bajunk, pedig nem a turistáknak fenntartott luxusban laktunk. nem tudom, hoyg ez mitől lehet. Szóval én ismerem a napos oldalt :)
2010. ápr. 1. 22:09
 9/12 anonim ***** válasza:
Sarka Katára gondoltam..:-)))
2010. ápr. 2. 07:58
 10/12 anonim ***** válasza:
Hát azt mondta egy ANTSZ-es ismerősőm, hogy ez a horvátországi hepatitis eléggé felfújt dolog, illetve van valóságalapja, de pont annyi az esély, hogy hepatititst kapj, mint mondjuk a Balatonnál. és bárhol máshol, ahol emberek fordulnak meg pl egy Pláza wc-ben vagy egy fürdőben. De van hepatitis védőoltás már csecsemőknek is.
2010. ápr. 2. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!