Kisgyereket bevinnétek a nőgyógyászati vizsgálatra?
A férjem is bejönne (ő már nem egy ilyet látott, nem zavarja), viszont így felvigyázó hiányában a lányunk is jönne. A terv rákszűrés és utána egy beszélgetés az orvossal, emiatt jönne a férjem is.
A gyerek lassan két éves.
Mivel nem fájdalmas vizsgálatról van szó, nem fogja azt látni, hogy kínok között fetrengek, a doki és az asszisztens is nagyon jó fej.
Amíg vizsgálnak, a férjem foglalná le, simán lehet, hogy a gyerek addig az orvos polcáról próbálna lepakolni, vagy inkább ilyesmik kötnék le a figyelmét.
Tehát, ha olyan vizsgálatnak szemtanúja, aminél nem látja, hogy ijesztő vagy én rettegek, akkor árthat neki bármiképpen?
Fogorvoshoz csak úgy visszük, ha a férjemen csinálnak valamit, mert én fóbiásan félek és kiül az őszinte rettegés az arcomra, oda nem vinném be úgy, hogy az én számban turkálnak, nehogy átvegye az indokolatlan rettegésemet. (Mielőtt valaki megkérdezi: fogorvoshoz azért visszük, hogy szokja. Lifteztetik a székben, megnézik a fogait. Nincs semmi baj a fogaival, de szeretnénk, ha lenne tapasztalata egy fogorvosi rendelőről, ne akkor találkozzon vele először, amikor esetleg esedékes lesz egy fúrás vagy ilyesmi.)
Tündérek vagytok, leírtam, hogy akkor nem jön be a gyerek a vizsgálatra, erre még jön vagy 20 válasz, hogy ne vigyem be. :)
Az orvost biztos, hogy nem zavarná, mert baromi komplikált szülésem volt, ha utána bármikor mentem vizsgálatra és meghallotta, hogy a váróban van a gyerek, vagy megkérte az asszisztenst, hogy hozza be vagy kiment hozzá megnézni. Az ő praxisában is kiemelkedő eset voltam, úgyhogy igen, kifejezetten kíváncsi a gyerekre, mert szakmailag is emlékezetes volt neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!