13,5kg-os kisgyereket beleraknál 15-36kg-os gyerekülésbe?
Figyelt kérdés
Magasságra jó neki az ülés,tanácstaléan vagyok.2015. aug. 28. 21:37
1/9 anonim válasza:
hány éves?
nem is az a kérdés, hogy magasságra jó-e, hanem hogy az előző kategória még jó-e. mert az sokkal biztonságosabb a saját öve miatt, ha azt nem nőtte ki, akkor én biztos nem ültetném bele. nekem magas, vékony gyerekem van, 5 évesen tettük át ezt a kategóriájú ülést, addig jó volt a másik amiben nagyobb biztonságban volt szerintem :)
2/9 A kérdező kommentje:
3 éves. Van egy 1 éves tesója aki kinőtte a hordozót és örökölte volna az ülést és a nagylány kapott volna egy 15-36-ost. De akkor inkább vegyünk még egy 9-18kg-os ülést? Bár kabátban kérdéses hogy jó e lesz a csajszinak, a fejénél még kb 5cm van.
2015. aug. 28. 22:06
3/9 anonim válasza:
akkor nyugodtan vehettek a nagynak 9-36-osat. annak van saját öve, de ki lehet venni, később meg az is magasítóvá alakítható.
4/9 anonim válasza:
5/9 anonim válasza:
off: egy éves hogy fért el a hordozoban még? korulottem levo gyerekek 5-6 honaposan már kilognak belole..kicsi nekik.
6/9 A kérdező kommentje:
pedig elfér :-)cam comby baby hordozó
2015. aug. 28. 22:37
7/9 anonim válasza:
Enyém is elfér még 14 hónaposan a hordozóban.A nagyfiam 3 éves 96cm és 13kg. Neki most rendeltünk egy 9-36-os ülést foppapedretti isidynamik ez dönthető is.
9/9 anonim válasza:
Én beraktam a fiamat, ő is magas, vékony, a saját öves már kicsi volt neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!